Pál Éva, a Neoton egykori tagja még mindig harcol a bankkal

Forrás: TV2 -
hitel tartozás koncert fellépés bank Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig küzd a tartozása visszafizetésével a Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva, aki már nem dolgozik a piaci kisboltban, mert szépen telik a koncertnaptára. Elárulta: még mindig levelezésben áll a bankkal, minden hónapban nagyon be kell osztania a pénzét. 

„A bolti keresetem mindössze egy kis kiegészítése volt a bevételeinknek. Azzal együtt, hogy én is Neoton-dalokat adok elő, nem kapok sztárgázsit. Ha havonta egy fellépésem van, már az is megteremti azt a jövedelmet, amit a boltban kerestem. Fontos, hogy az emberek minél többet halljanak rólam, hogy sokkal több helyre eljusson a hír, újra színpadon vagyok” - mesélte az AC Newsnak Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője.

Pál Éva még mindig egyezkedik a bankkal Forrás: TV2

Ahogy mi is megírtuk: egészségügyi gondok miatt hagyta ott a piaci kisboltot, de svájcifrank-hitele miatt minden fillérre szüksége van. „Még mindig levelezünk oda-vissza a bankkal. Nem tudtunk megállapodni. Fizetjük az általuk megszabott összeget, minden hónapban automatikusan vonják. Ha nem jutunk dűlőre, akkor még tíz évig kell törlesztenünk ezt a magas összeget. Ők a maximumot akarják kivasalni belőlünk, mi pedig azt szeretnénk elérni, hogy a kamatokat engedjék el, így rövidebb idő alatt ki tudnánk fizetni. Amíg a bankkal nem írjuk alá a szerződést, a végrehajtást sem állítják le ellenünk. Minden hónapban azon idegeskedünk, hogy kijöjjünk a pénzünkből” – fejtette ki az énekesnő, aki nem válogat a fellépések között. Magánrendezvényre éppúgy elmegy, mint egy falunapra.

Pánikbetegségét nem lehet gyógyítani. „Az anyagi helyzetet pedig sajnos az még nem oldja meg, hogy egyszer-egyszer elmegyek fellépni, ettől nem leszek gazdag. Annyit jelent, hogy hónap végén nem kell azon még pluszban idegeskednem, hogy mit együnk. Ráadásul gyakran aggodalmaskodom azon, ha a fiammal történne valami, akkor mi lenne velünk. Mégis igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, csak előre nézek, és azon vagyok, hogy újabb és újabb dalokat átdolgozzunk, hogy minél nagyobb repertoárral állhassak a közönség elé” – fogalmazott Pál Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.