Véget ért Zsurzs Kati színésznő számára a Barátok közt: nem szerepel többet a sorozatban

Forrás: Turista Magazin -
Zsurzs Kati Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsurzs Kati színésznő nem lesz látható többet a Barátok köztben: drámai jelenettel zárult a szereplése. 

A Barátok közt egyik szereplője számára véget ért a sorozat: Novák Laci édesanyját többet nem láthatjuk a képernyőn. A történet szerint a Zsurzs Kati által alakított karakter halálos beteg, az utolsó kívánsága pedig az, hogy láthassa Japánban a cseresznyevirágzást. Sikerül teljesíteni az akaratát, ezzel ér véget az élete és a története. A színésznő a Reggeliben elmondta, nagyon élvezte a munkát, és örül, hogy beleláthatott egy sorozat forgatásának a kulisszáiba, ugyanis ilyesmiben azelőtt nem volt része.

Ezzel foglalkoznak most a Harry Potter szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ezzel-foglalkoznak-most-a-harry-potter-szereploi.htmlA Harry Potter-filmek belopták magukat mindenkinek a szívébe. Sok színész karrierje indult el ezzel a sorozattal, míg mások világhírnevet szereztek vele. A filmek sztárjai közül a legtöbben azóta is színészkednek, de akad köztük olyan, aki már a börtönt is megjárta. TV + SztárokOrigoMeglepő páros: újabb esküvőre készül Vilmos herceg és Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-meglepo-paros-ujabb-eskuvore-keszul-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne.htmlEugénia hercegnő esküvője után ismét lakodalomba készül Vilmos herceg és Katalin hercegné. A herceg egyik legrégebbi barátja, Thomas van Straubenzee elveszi György herceg tanárnőjét, Lucy Lanigan-O'Keeffe. TV + Sztárok--Palvin Barbi meztelen testtel hempergett a homokban – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-palvin-barbi-meztelen-testtel-hempergett-a-homokban.htmlPalvin Barbi pucér fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, hiányzik neki egy társhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-varkonyi-andrea-elarulta-hianyzik-neki-egy-tars.htmlVárkonyi Andrea elárulta, nem életcélja, hogy egyedül maradjon sőt, már vágyik egy társra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsobot Adél apró bikiniben sütteti magát a stégen – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-csobot-adel-apro-bikiniben-sutteti-magat-a-stegen.htmlCsobot Adél alakja két gyerek után is tökéletes, és ezt most a követőinek is megmutatta a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoHasba szúrta magát a Guns N' Roses egykori tagja, Steven Adlerhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-hasba-szurta-magat-a-guns-nroses-egykori-tagja-steven-adler.htmlHasba szúrta magát a Guns N' Roses egykori dobosa, Steven Adler. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.