Egy kézműves vásáron ismerkedett meg feleségével Ambrus Attila. De vajon mit szólt ahhoz Réka édesanyja, hogy a lányának a Viszkis udvarol? Most kiderül.

„Bevallom, sokáig nem is sejtettem, hogy kialakulóban van valami kettejük között, már csak azért sem, mert a lányom majdnem húsz évvel fiatalabb Attilánál” – mesélte a Story magazinnak Marika, Ambrus Attila anyósa.

A Viszkis és Réka egy kézműves vásáron ismerkedett meg, majd időről időre találkoztak a hasonló rendezvényeken, ahol Ambrus kerámiákkal, Réka pedig ruhákkal jelent meg. Marika szerint a Viszkis egyre többször ment oda hozzájuk, ám Réka sokáig nem vette észre a férfi közeledését. 

Ambrus Attila anyósa azt mondja, máig megtartják a három lépés távolságot, ahogy általában anyós és vej szoktaFotó: Origo

„Amikor azonban bejelentette, hogy Attila udvarolni kezdett, azért dobtam egy hátast. Elfogott az aggodalom, nem is annyira a múltja, hanem a korkülönbség miatt. Elvégre a múltjában szinte mindenkinek akad olyan, amit jobb nem firtatni, kinek kisebb, kinek nagyobb dolog. Attiláé egy picit nagyobb. A férjemmel abban bíztunk, hogy a barátkozás úgysem tart sokáig” – emlékezett vissza az asszony. 

Nem lett igazuk, ugyanis egy évvel később lányuk Rómából telefonált haza, hogy megkérték a kezét. „Na, akkor le kellett ülnöm, hogy felfogjam a fejleményeket” – mesélte Marika. Már azonban oldódott a viszonyuk, főleg, mióta megszületett a kisunoka, Anna.