Demcsák Zsuzsa továbbra is nagyon várja indiai férjét. Krishan állítólag hamarosan Magyarországra érkezik, és már javában tanul magyarul.

Demcsák Zsuzsa elárulta, indiai férjével már tanulják egymás anyanyelvét. Legutóbb Krishan magyarul üzent szerelmének a Facebookon.

Krishan rendkívül sokat tudott a kultúránkról. A videóbeszélgetéseink alatt sokat tanult már magyarul és én is hindiül. Az első szó, amit a párom megtanult magyarul, az az anya volt. Mindig hallotta, amikor a beszélgetéseink alatt a gyerekeim szólítgattak. A Kazinczy-féle nyelvújításról is rengeteget tudott, a második szava a legszebb magyar szó, a gyöngy volt, a harmadik pedig a szeretlek. Angolul kommunikálunk, de szeretnénk minél többet megtanulni a másik nyelvéről. Öt nyelven beszélek, úgy érzem, egy hatodik se jelentene kihívást” – nyilatkozta a tévés a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa alig várja férjétForrás: instagram.com/zsdemcsak/

Zsuzsa arról is beszélt, hogy már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy újra lássák egymást, ugyanis Krishan hamarosan Magyarországra utazik.

Ez az első perctől kezdve egyértelmű volt, hiszen a gyermekeim és a munkám miatt nem tudnék költözni. A hónap végén befejezi a munkáját, utána már bármikor érkezhet, miután minden adminisztrációs feladatot elvégzett. Nagyon várom, hogy újra lássam. Ő olyan intelligens férfi, akitől csak tanulni tudok, felnézek rá, amire már nagyon régóta szükségem volt. Azt szokta mondani, hogy az egész világ egy nagy család, ahol mindannyian egyek vagyunk, teljesen mindegy, ki honnan származik.”