Imádja az internet népe a tóban úszkáló komondort

komondor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van videó, amihez nem kellenek szavak, akkor az úszó komondorról feltöltött filmecske azok közé tartozik: nem véletlenül terjed eszméletlen gyorsasággal a közösségi oldalon. Persze szinte mindenki imádja: mi is. Nézzétek! 

Autójával együtt a Dunába csúszott egy férfi, a rendőrök mentették kihttp://www.life.hu/news/20190706-autojaval-egyutt-a-dunaba-csuszott-egy-ferfi-a-rendorok-mentettek-ki-1.htmlAutójával együtt csúszott a Dunába szombat délután egy férfi a lórévi kompról, a segítségére siető jegykezelőt és az autóst is kimentették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsVihar miatt adtak ki riasztást szombat délutánrahttp://www.life.hu/news/20190706-vihar-miatt-adtak-ki-riasztast-szombat-delutanra-idojaras.htmlA meteorológusok szerint szombat délután-késő este hidegfront érkezik heves zivatarokkal, amely még vasárnapra is lehűti a levegőt. NewsOrigoLe akart ugrani szombaton hajnalban egy férfi a Margit hídrólhttp://www.life.hu/news/20190706-le-akart-ugrani-szombaton-hajnalban-egy-ferfi-margit-hidrol.htmlSzombaton hajnalban, fél ötkor a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói egy férfit vettek észre, aki a Margit híd korlátján átmászott, és a peremen ült. NewsJúlius első napjaiban tovább melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20190630-julius-elso-napjaiban-tovabb-melegszik-az-ido-hoseg-lesz.htmlJúlius első napjaiban tovább erősödik a kánikula, de a hét közepén néhány fokkal mérséklődik a meleg – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. News--Édesapja 2004-es Ferrarijával tart bemutatót Mick Schumacherhttp://www.life.hu/news/20190630-edesapja-2004es-ferrarijaval-tart-bemutatot-mick-schumacher-a-julius-vegi-nemet-nagydij-hetvegejen.htmlÉdesapja 2004-es Forma–1-es Ferrariját vezeti majd néhány bemutató kör erejéig a július végi Német Nagydíj hétvégéjén Hockenheimben Mick Schumacher, a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia. News--Kigyulladt egy gyermekeket szállító autóbusz Daránypusztánálhttp://www.life.hu/news/20190628-kigyulladt-egy-gyermekeket-szallito-busz-daranypusztanal.htmlKigyulladt egy gyermekeket szállító autóbusz a 65-ös úton, Daránypusztánál pénteken, de nem sérült meg senki - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.