Marsi Anikó: "Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém módon"

Rubint Réka TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára felépült combnyaktöréséből Marsi Anikó, olyannyira, hogy már el is kezdett futni. A TV2 Tények műsorvezetője egyebek mellett a saját testéhez való viszonyáról is beszélt. 

Anikó elmondta, hogy a sport az egész család életében jelen van, ő maga is szorgalmasan edz, így hálás, hogy a balesetből nem lett maradandó sérülése.

"Bevallom, féltem, hogy eldeformálódik a lábam, amire egyébként kifejezetten büszke vagyok, a sok futásnak köszönhetően. Szerencsére tökéletes munkát végzett az orvos, alig látszik az a hét apró vágás, és maradandó sérülésem sem lett" – nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém, inkább amolyan átlagos módon. Azt is elfogadtam, hogy nem vagyok modellalkat. Persze én sem vagyok mindig megelégedve azzal, amit látok. Néha vágyom olyan testre, mint amilyen például Rubint Rékáé, de tudom, hogy arra a hatalmas mennyiségű munkára, amit ő elvégez az alakja érdekében, én képtelen vagyok. Szerintem igen tisztességesen sportolok, ám a diéták nem az erősségeim. Pedig tisztában vagyok vele, azokon több múlik, mint az edzéseken" – tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.