Mádai Vivien sokkot kapott: egy autósokkal balhézó férfi miatt akadt ki – videó

Forrás: Mádai Vivien / Instagram -
TV2 Mokka videó Mádai Vivien sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien a Mokkában mesélte el, hogy mennyire megviselte egy eset, amikor egy férfi őrjöngeni kezdett vele. Egy reggeli téma kapcsán került szóba a régi történet.

A napokban sokkolta az internetet egy videó, amely egy férfiról készült, aki autójából kiugorva balhézni kezdett egy másik autó sofőrjével.

Ennek apropóján mesélte el Mádai Vivien, hogy bizony vele is előfordult már hasonló történet, ami után napokig sírt.

Tudtad? Egy gyönyörű tetoválás borítja Mádai Vivien hátát


Vajon egy hatalmas tetoválás díszíti Mádai Vivien hátát, vagy csak hennát csináltatott a gyönyörű műsorvezető?

Kisbabát vár Katy Perry? – árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-kisbabat-var-katy-perry-arulkodo-fotok.htmlKaty Perry és Orlando Bloom az esküvőjüket szervezik, de azért jut idejük a nyaralásra is. A párost Hawaii egyik partján fotózták. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea szakításáról és megváltozott életéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-varkonyi-andrea-szakitasarol-es-megvaltozott-eleterol-beszelt.htmlAz élete szinte minden területe megváltozott Várkonyi Andreának az utóbbi időben. Maga mögött hagyta a televíziózást és véget ért a kapcsolata Bochkor Gáborral is. TV + SztárokOrigoMariah Carey a sikításával verte le egy üveg kupakját – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-mariah-carey-a-sikitasaval-verte-le-egy-uveg-kupakjat-video.htmlMariah Carey a puszta hangjával pattintott le egy kupakot az üdítősüveg tetejéről. TV + Sztárok--Kovács Patríciát rendszeresen csúfolta a nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190709-kovacs-patriciat-rendszeresen-csufolta-nagybatyja.htmlKovács Patríciát sokszor csúfolták gyerekként, a legfájóbb mondatokat éppen egy családtagjától kellett elviselnie. TV + Sztárok--BB Évi és a fia kapcsolatáról vallott egy rokonukhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-bb-evi-es-a-fia-kapcsolatarol-vallott-egy-rokon.htmlBB Évi lába alól kicsúszott a talaj a valóságshow után, és azóta sem jött rendbe az élete. Gyermekeivel sem tartja a kapcsolatot. TV + Sztárok--Aggódnak a rajongók Korda Györgyért: többször leült a hétvégi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-aggodnak-a-rajongok-korda-gyorgyert-tobbszor-leult-hetvegi-koncertjen.htmlA Bánki-tónál lépett fel a hétvégén Korda György és Balázs Klári. A táncdalénekes a koncert során többször megpihent egy színpadra állított széken: a rajongók aggódnak érte, de az énekesnő mindenkit megnyugtatott: nincs baj, ez a koreográfia része. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.