Meghan hercegné megtiltotta, hogy fotózzák, kiakadtak a rajongók

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle privát Meghan hercegné tenisz Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátnője, Serena Williams meccsét nézte meg Wimbledonban Meghan hercegné. Harry herceg feleségét nemcsak a fotósok akarták megörökíteni, hanem a körülötte ülő nézők is. A hercegné azonban a biztonsági emberével tiltatta meg ezt. 

Kiakasztotta a közvéleményt Meghan hercegné a minap. A Daily Mail cikke szerint Harry herceg felesége a wimbledoni teniszbajnokságra érkezett, hogy megnézze barátnője, Serena Williams meccsét. Megszokhattuk, hogy a királyi család tagjai minden évben részt vesznek a neves eseményen. Meghan tavaly Katalin hercegnével érkezett, ez volt az első közös programjuk kettesben.

Meghan hercegné nem akarta, hogy mindenki őt fényképezze Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Számos tévékamera és fotós lencséje szegeződött a hercegnére, ám nemcsak ők, hanem a körülötte ülő nézők is mind le akarták fotózni. Volt, aki szelfit szeretett volna készíteni vele. Sally Jones korábbi teniszbajnok is a lelátón ült nem messze a hercegnétől. Meghan arra kérte a biztonsági emberét, szóljon az embereknek, hogy nem készíthetnek róla fotót. Arra hivatkozott, hogy magánemberként érkezett.

Ezen többen felháborodtak, mondván: ha a fotósok fényképezhetik, akkor ők miért nem.

Meglepő videó: Berki Krisztián és Mazsi táncra perdültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-meglepo-video-berki-krisztian-es-mazsi-tancra-perdultek.htmlSiófokon pihent Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. Egy szokatlan videót osztottak meg követőikkel: táncra perdültek a kamerák előtt. TV + Sztárok--Földön fekvő férfinek segített Orosz Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20190709-foldon-fekvo-ferfinek-segitett-orosz-barbara.htmlA segítségnyújtás fontosságára hívta fel a figyelmet Orosz Barbara. A műsorvezető először 13 éves korában mentett életet, a napokban pedig egy földön fekvő férfinek segített, aki összeesett az utcán. TV + SztárokOrigoMég vizsgálják a 20 éves színész, Cameron Boyce halálának okáthttp://www.life.hu/sztarok/20190709-meg-vizsgaljak-a-20-eves-szinesz-cameron-boyce-halalanak-okat.htmlElvégezték a boncolást hétfőn a tragikus hirtelenséggel elhunyt Cameron Boyce holttestén. A halál okát egyelőre még nem közölték, további vizsgálatok szükségesek. TV + Sztárok--Meghan hercegné lehet a Vogue következő szerzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190709-meghan-hercegne-lehet-a-vogue-kovetkezo-szerzoje.htmlSaját rovatot szeretne adni Meghan hercegnének a Vogue. Az ikonikus magazin hasábjain a hercegné a jótékonyságra szeretné felhívni a figyelmet. TV + Sztárok--Latexruhában fotózták le Lewis Hamilton állítólagos kedvesét, Zahra Elise-thttp://www.life.hu/sztarok/20190709-latexruhaban-fotoztak-le-lewis-hamilton-allitolagos-kedveset-zahra-eliset.htmlA pletykák szerint együtt jár Lewis Hamilton és a modell-üzletasszony, Zahra Elise. Most együtt vették őket videóra, a hölgy pedig egy igencsak merész szerelésben feszített. TV + Sztárok--Peller Mariann-nak egy nő küldött magáról meztelen fényképethttp://www.life.hu/sztarok/20190709-peller-mariannak-egy-no-kuldott-magarol-meztelen-fenykepet.htmlAz internetes zaklatás kapcsán Peller Mariann meglepő történettel állt elő. Elmondta: egyszer egy nő meztelen fotót küldött neki az egyik közösségi oldalon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.