Barátnője, Serena Williams meccsét nézte meg Wimbledonban Meghan hercegné. Harry herceg feleségét nemcsak a fotósok akarták megörökíteni, hanem a körülötte ülő nézők is. A hercegné azonban a biztonsági emberével tiltatta meg ezt. 

Kiakasztotta a közvéleményt Meghan hercegné a minap. A Daily Mail cikke szerint Harry herceg felesége a wimbledoni teniszbajnokságra érkezett, hogy megnézze barátnője, Serena Williams meccsét. Megszokhattuk, hogy a királyi család tagjai minden évben részt vesznek a neves eseményen. Meghan tavaly Katalin hercegnével érkezett, ez volt az első közös programjuk kettesben. 

Meghan hercegné nem akarta, hogy mindenki őt fényképezzeForrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Számos tévékamera és fotós lencséje szegeződött a hercegnére, ám nemcsak ők, hanem a körülötte ülő nézők is mind le akarták fotózni. Volt, aki szelfit szeretett volna készíteni vele. Sally Jones korábbi teniszbajnok is a lelátón ült nem messze a hercegnétől. Meghan arra kérte a biztonsági emberét, szóljon az embereknek, hogy nem készíthetnek róla fotót. Arra hivatkozott, hogy magánemberként érkezett. 

Ezen többen felháborodtak, mondván: ha a fotósok fényképezhetik, akkor ők miért nem.