Balaton Sound 2019: exkluzív interjút adott Amerika egyik leghíresebb rappere, G-Eazy

Balaton Sound 2019 G-Eazy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az világ egyik leghíresebb rappere, az amerikai G-Eazy a Balaton Sound nagyszínpadán lépett fel. Rosszulléte ellenére interjút adott a Life.hu-nak, amiben magyarországi élményei, balhés énje és a hatóság megvezetésének fantasztikus sztorija is téma volt.
Szulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot magánéletébehttp://www.life.hu/sztarok/20190711-szulak-andrea-nem-avatja-be-a-nyilvanossagot-maganeletebe.htmlSzulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne eleségül. TV + Sztárok--Robbie Williams azt mondja, hogy majdnem öngyilkos lett egy kísértet miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190711-robbie-williams-azt-mondja-hogy-majdnem-ongyilkos-lett-egy-kisertet-miatt.htmlÖngyilkos gondolatai voltak a húszas éveiben Robbie Williamsnek. Azt mondja, hogy ezt egy kísértet idézte elő nála. TV + Sztárok--Hajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hajdu-peter-smsben-szakitott-volt-baratnojevel.htmlEgy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. TV + SztárokOrigoTaylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-hiresseg-a-forbes-listajan.htmlTaylor Swift a legtöbbet kereső celeb a Forbes magazin friss listáján – számolt be róla csütörtökön a BBC News. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: exkluzív interjú Armin van Buurennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-balaton-sound-2019-exkluziv-interju-armin-van-buurennel.htmlKülönleges esemény volt a Balaton Sound történetében, hogy Armin Van Buuren, a világon legtöbbször legjobbnak választott DJ fát ültetett a fesztivál kempingjében. Exkluzív interjút készítettünk a vilgásztárral, amelyben elmondja, miért volt fontos számára a faültetés, és az év fesztiválhimnuszáról, a Blah Blah Blah-ról is elárult pár kulisszatitkot. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-megmutatta-uj-szerelmet-jolly.htmlAz életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.