Kiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni.

Ahogy mi is megírtuk: újra kórházba került Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó. Korábban több műtét és kezelés után hazaengedték, ám betegsége kiújult, be kellett feküdnie.

A Bors most megtudta, a színésznő volt menye, Pártos Csilla és unokája, Csabika szeretne békülni, és meglátogatni Szűcs Lajost a kórházban. Ám mint ismeretes, a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő ingatlan miatti pereskedés és a kilakoltatás miatt nagyon feszült közöttük a viszony. 

Pártos Csilla kész a békülésreFotó: Zih Zsolt/MTVA

Pártos Csilla a lapnak szűkszavúan elmondta, hogy készen áll a békülésre, fontos számára, hogy egykori családtagjai egészsége rendben legyen. „Nem fogom feladni, folyamatosan próbálkozom. Szeretném, szeretnénk meglátogatni!” – mondta Pécsi Ildikó volt menye. 

Pécsi Ildikót is felhívták azzal a kérdéssel, hogy hajlandó-e békülni. Azt írják, fájdalommal a hangjában beszélt, de a békülésre kitérő választ adott. „Semmi másra, csak a férjemre és a gyógyulására szeretnék koncentrálni! Nagyon hálás vagyok minden olyan embernek, aki ezt megérti, és ebben az ádáz küzdelemben segít” – fejtette ki a művésznő.