Se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével Ganxsta Zolee

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxsta Zolee párkapcsolat Zana József szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József elárulta, mit gondol a fia, Ganxsta Zolee szerelmi életéről.

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, két év után, tavasszal szakított kedvesével Ganxsta Zolee, most viszont kiderült, a szerelmesek azóta is se veled, se nélküled kapcsolatban élnek. A rapperért akkoriban egyébként nagyon aggódtak a rajongók, állítólag túlságosan megviselte az elválás, és egyszer még a közösségi oldalán is üzent a párjának.

Ganxsta Zolee se veled, se nélküled kapcsolatban él Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Ganxsta édesapja, Zana József most a Ripostnak elárulta, mit gondol a fia szerelmi életéről.

Nem érdekel, hogy a fiam ilyen szempontból mit csinál. Ez az ő dolga. Engem egyedül az zavar, hogy Zoli néha túlzásba viszi a sajnálkozást, és az interneten is megosztja a szerelmi bánatát. Nem értem, miért csinálja. Ez a se veled, se nélküled kapcsolat mindkettejüknek nagyon nehéz. Pár napig jó minden, aztán egyik pillanatról a másikra robban a bomba. De ezért nem lehet őket hibáztatni, hiszen az látszik rajtuk, hogy szeretik egymást."

Zana József kifejtette a véleményét a fiáról Forrás: TV2
EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--Megmentette egy férfi életét Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190715-megmentette-egy-ferfi-eletet-orosz-barbi.htmlOrosz Barbi elárulta, gyerekként megmentette egy férfi életét. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-bikinis-fotot-posztolt-zimany-linda.htmlZimány Linda sárga bikiniben pózol egy friss fotóján. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál Svájcban jártakhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-ordog-nora-es-nanasi-pal-svajcban-jartak.htmlIsmét meseszép helyen járt Ördög Nóra és férje, Nánási Pál. TV + Sztárok--EFOTT 2019: 15 éves lett a Road zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-15-eves-lett-a-road-zenekar.htmlAz EFOTT-on ünnepelte 15. születésnapját a Road zenekar. A rock-metál banda énekese, Molnár Máté a Life.hu-nak adott exkluzív interjújában nosztalgiázott, mesélt a szülinapi évről, valamint az is szóba került, hogy milyen most a rockzenekarok helyzete a magyar zenepiacon. TV + SztárokOrigoKis Grófo profi teniszező szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kis-grofo-profi-teniszezo-szeretne-lenni.htmlKis Grófo úgy döntött, hogy a zenélés mellett még szeretne valamit profi szinten űzni: teniszezni kezdett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.