Így van most a család, akit Horvátországban tarolt le egy BMW-s

Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat -
autópálya baleset Horvátország fizetőkapu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 11-én egy horvátországi autópályán egy fizetőkapunál várakozó magyar család autójába belerohant egy bedrogozott BMW-s. Az apát, az anyát és hétéves fiukat válságos állapotban szállították kórházba. A Ripost kiderítette, hogy vannak most.

A szerencsétlenül járt 38 éves teniszedzőnek, D. Dánielnek szépen gyógyul az arca. A baleset után mesterséges kómában tartották, ám mostanra kiderült, hogy teljesen fel fog épülni. Naponta többször is felkelhet, ám az orvosok még megfigyelés alatt tartják, folyamatosan vizsgálják a zágrábi kórházban. A férfi a történtekre nem nagyon emlékszik, fiával ellentétben, akinek sajnos mindkét lába eltört az ütközésben. A gyermeket meg kellett műteni, ám nagyon éretten viseli a dolgokat, hisz a gyógyulásban - mondta a lapnak a család egyik ismerőse, aki meglátogatta őket. Az édesanya az apa melletti szobában lábadozik, neki több bordája eltört.

Csoda, hogy a család túlélte a balesetet Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

Azt egyelőre nem tudni, mikor hagyhatja el a család a kórházat, annyi azonban biztos, hogy mindhárman fel fogak épülni.

A balesetet okozó 35 éves horvát férfi háromféle drogot is fogyasztott a baleset előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.