Berki Krisztiánék végre fotón is megmutatták, hogyan nézett ki mesés esküvőjük a Maldív-szigeteken.

Berki Krisztián és kedvese, Mazsi sokáig titkolózott esküvőjükről, most azonban elérkezettnek látták az időt arra, hogy részletesen elmeséljenek mindent a két ceremóniáról. A sztárpár a hot! magazinnak elmondta, hivatalosan a legnagyobb titkokban, a szülők tudta nélkül, anyakönyvezető előtt mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár semmilyen felhajtás nem volt, mégis nagyon meghatódtak mindketten.

Bevallom férfiasan, én is sírtam a nagy napon. Hogy ne tettem volna? Hiszen elvettem életem nőjét! Az igennel váltunk eggyé. Megnősültem, és ez már örökre így marad" – mondta Berki Krisztián.

Ez után azonban tartottak egy második esküvőt is, ezt már sokkal romantikusabb körülmények között: a Maldív-szigeteken.

Mazsi mindig is vágyott arra, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent, és mivel az esküvő a nőről szól, teljesíteni akartam ezt az álmát is. (...) Nem tudott megszólalni a meglepetéstől: olyan öröm volt ez nekem, ami semmihez sem fogható. Kevesen hitték, hogy képes vagyok egy akkora lépésre, mint a házasság, pedig amint megtaláltam életem nőjét, mi sem volt természetesebb. Az eddigi legjobb döntésem volt, hogy oltár elé vezettem Mazsit."