Itt vannak a fotók Berki Krisztián és Mazsi mesebeli esküvőjéről

esküvő Maldív-szigetek Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánék végre fotón is megmutatták, hogyan nézett ki mesés esküvőjük a Maldív-szigeteken.

Berki Krisztián és kedvese, Mazsi sokáig titkolózott esküvőjükről, most azonban elérkezettnek látták az időt arra, hogy részletesen elmeséljenek mindent a két ceremóniáról. A sztárpár a hot! magazinnak elmondta, hivatalosan a legnagyobb titkokban, a szülők tudta nélkül, anyakönyvezető előtt mondták ki egymásnak a boldogító igent. Bár semmilyen felhajtás nem volt, mégis nagyon meghatódtak mindketten.

Bevallom férfiasan, én is sírtam a nagy napon. Hogy ne tettem volna? Hiszen elvettem életem nőjét! Az igennel váltunk eggyé. Megnősültem, és ez már örökre így marad" – mondta Berki Krisztián.

Ez után azonban tartottak egy második esküvőt is, ezt már sokkal romantikusabb körülmények között: a Maldív-szigeteken.

Mazsi mindig is vágyott arra, hogy mezítláb, a homokban mondja ki a boldogító igent, és mivel az esküvő a nőről szól, teljesíteni akartam ezt az álmát is. (...) Nem tudott megszólalni a meglepetéstől: olyan öröm volt ez nekem, ami semmihez sem fogható. Kevesen hitték, hogy képes vagyok egy akkora lépésre, mint a házasság, pedig amint megtaláltam életem nőjét, mi sem volt természetesebb. Az eddigi legjobb döntésem volt, hogy oltár elé vezettem Mazsit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.