Vajna Timi a TV2 riportjában szólal meg először Andy Vajna halála óta, azt azonban már elárulta követőinek, hogy nagyon nehéz volt számára az interjú. 

Vajna Timi nem szólalt meg a férje halála óta, de a TV2-vel kivételt tett. Az özveggyel interjút készített a csatorna, amiben sok mindenről vall Timi, de előzetesen azt már bevallotta, sokat gondolkozott azon, hogy egyáltalán megszólaljon-e. Ezt az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel.

Vajna Timit nagyon megviselte az interjúForrás: instagram.com/timeavajna

„Életem egyik legnehezebb interjúja" – így jellemezte Vajna Timi a TV2 anyagát, ami hétfő este lesz látható.  Többször azt éreztem, hogy képtelen vagyok végigcsinálni, köszönöm Gönczi Gábornak és a stábnak a lelki támogatást, és a türelmet. Vacilláltam, hogy elvállaljam-e, de nem bántam meg. Kicsit a lelkemnek is segít, ha őszintén kibeszélek mindent magamból" – árulta el oldalán Timi.

Vajna Tímea: "Februárban beültetik a gyereket"

Ma este láthatjuk azt az interjút, amelyet Vajna Tímea adott a TV2-nek. A beszélgetést már egy ország várta, az özvegy most először szólal meg a férje, Andy Vajna halála óta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!