Egy Tolna megyei édesanya állítja, lányát prostituáltként tartják fogva.

Takácsné Vali családjával együtt utazott el nemrég az egyik közeli községbe egy bálra. Az eseményen egy idősebb férfinak megakadt a szeme a tinédzser lányán. Odament hozzá, és alkoholos itallal kezdte itatni a fiatalt. Persze nem tetszett ez az édesanyának.

Miután vége lett a bulinak, Dzsenifer eltűnt. Azonnal hívtam a rendőrséget, és felkerestem azt a férfit, aki udvarolt neki. Kiderült, hogy a lányt nem engedték ki a lakásból, úgy hozta ki a rendőrség. Miután számon kértem otthon a lányt, azt mondta, hogy tetszik neki az idősebb férfi, aki azt mondta, ha nem megy el hozzá, akkor megszakítja a kapcsolatot a lányommal. Aztán amikor odament, nem engedte hazajönni" – mesélte az édesanya a Ripostnak.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A 16 esztendős Dzsenifernek két nap múlva újra nyoma veszett. Vali szerint minden jel arra utal, hogy a lányát azóta prostituáltként tartják fogva.

A cipője és az értékei nélkül ment el, ami szerintem nem arra utal, hogy önszántából hagyott volna itt minket. Rögtön mentem újra ehhez az idősebb férfihoz, de ő azt állítja, hogy nincs vele. Miután megkerestem a rokonait, kiderült, hogy több unokatestvére is a testéből él. Éppen ezért tartom elképzelhetőnek, hogy túladott Dzseniferen, és most egy rokonánál tartják fogva prostituáltként... Miután ezt elmondtam a rendőrségnek, megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy hazahozzák a lányt. Aztán jött a sokk! Kaptam egy üzenetet a lányomtól: »Szeretlek titeket! Elveszik a telefonomat.« Ezek után higgyem el, hogy nem tartják fogva?"