Joshi Bharat szívesen segítene beilleszkedni Demcsák Zsuzsa kedvesének

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa párkapcsolat beilleszkedés szerelem Joshi Bharat segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos különbség akad a magyar és az indiai kultúra között. Demcsák Zsuzsa kedvesének, Krishannak így számos dolgot meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, Joshi Bharat azt mondja, ő szívesen segítene a férfinak beilleszkedni.

Ahogy mi is megírtuk: Magyarországra érkezett Demcsák Zsuzsa indiai kedvese, Krishan. A két ország kultúrája miatt a férfinak sok mindent meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, a szintén indiai származású Joshi Bharat azt mondja, szívesen segítene a férfinak beilleszkedni.

"A szerelem és a barátság ugyanaz minden kultúrában, de ezenkívül nagyon sok különbség van, amit Krishannak meg kell értenie. A legjobb, ha növeszt egy magyar lelket magának, másképp ez nem fog menni. Ha az indiai lelkével vizsgálja az itt történő dolgokat, mindig kívülálló marad. A legfontosabb, hogy hamar tanuljon meg magyarul, mert azzal könnyebb lesz megérteni a magyarok gondolkodásmódját is" – mesélte a Borsnak Joshi Bharat.

Szívesen segítene Demcsák Zsuzsáéknak Joshi Bharat Forrás: TV2

Elárulta: nagy különbség a két ország között például az idősek tisztelete. Indiában már a huszonéveseket is magázzák a kisebbek, míg itthon sokszor a 70 éveseket is tegezzük.

"Indiában kasztrendszer van, a magasabb kasztból származó férfiak nem vehetnek feleségül alacsonyabb származású nőt. Európai nőt elvenni viszont elfogadható, vagyis ezzel nem lesz Krishannak problémája" – fogalmazott Joshi.

Joshi 18 évesen költözött Magyarországra, és szintén európai nőt vett el. Úgy gondolja, sokat tudna segíteni Krishannak, bár még nem kérték meg rá. Mint mondta: neki is volt egy mentora annak idején, aki sokat segített neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.