Számos különbség akad a magyar és az indiai kultúra között. Demcsák Zsuzsa kedvesének, Krishannak így számos dolgot meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, Joshi Bharat azt mondja, ő szívesen segítene a férfinak beilleszkedni.

Ahogy mi is megírtuk: Magyarországra érkezett Demcsák Zsuzsa indiai kedvese, Krishan. A két ország kultúrája miatt a férfinak sok mindent meg kell majd szoknia. A műsorvezető közeli barátja, a szintén indiai származású Joshi Bharat azt mondja, szívesen segítene a férfinak beilleszkedni. 

"A szerelem és a barátság ugyanaz minden kultúrában, de ezenkívül nagyon sok különbség van, amit Krishannak meg kell értenie. A legjobb, ha növeszt egy magyar lelket magának, másképp ez nem fog menni. Ha az indiai lelkével vizsgálja az itt történő dolgokat, mindig kívülálló marad. A legfontosabb, hogy hamar tanuljon meg magyarul, mert azzal könnyebb lesz megérteni a magyarok gondolkodásmódját is" – mesélte a Borsnak Joshi Bharat. 

Szívesen segítene Demcsák Zsuzsáéknak Joshi BharatForrás: TV2

Elárulta: nagy különbség a két ország között például az idősek tisztelete. Indiában már a huszonéveseket is magázzák a kisebbek, míg itthon sokszor a 70 éveseket is tegezzük. 

"Indiában kasztrendszer van, a magasabb kasztból származó férfiak nem vehetnek feleségül alacsonyabb származású nőt. Európai nőt elvenni viszont elfogadható, vagyis ezzel nem lesz Krishannak problémája" – fogalmazott Joshi.

Joshi 18 évesen költözött Magyarországra, és szintén európai nőt vett el. Úgy gondolja, sokat tudna segíteni Krishannak, bár még nem kérték meg rá. Mint mondta: neki is volt egy mentora annak idején, aki sokat segített neki.