Kiáll Kenderesi Tamás úszó mellett kézilabdázó kedvese és édesanyja is. A sportoló vasárnapra virradóra keveredett szexuális zaklatási ügybe, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét. 

Ahogy mi is megírtuk: Kenderesi Tamás egyelőre nem hagyhatja el Dél-Koreát. Szexuális zaklatással vádolják. Az úszó kézilabdázó kedvese, Szilovics Fanni most elmondta a véleményét. 

"Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet" – mondta a Blikknek a kézilabdázó. 

Kenderesi Tamás Szöulban vár az ítéletreForrás: MTI/Illyés Tibor

Folyamatosan tartják a kapcsolatot, ám arról egyelőre nincs hír, hogy Kenderesi mikor térhet haza. "Hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget... A történteket sajnálom, a lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom" – mondta Kenderesi Tamás. Szöulban vár az ítéletre, ami pénzbírság is lehet. Ez akár milliós összegre is rúghat. 

A lapnak a sportoló édesanya is nyilatkozott. Elmondta, biztosak benne, hogy a fia ártatlan.