Beperli a BKV-t Zana József: egymilliót követel

Forrás: TV2 -
BKV Zana József baleset per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József színész még a nyár elején esett el a Dózsa György úti metróállomás mozgólépcsőjén: kórházba is került. Most úgy döntött, beperli a BKV-t, egymillió forintot követel. A cég úgy véli, a színész nem kapaszkodott rendesen, ha azt tette volna, nem történik meg a baj. 

„Hiába próbáltunk megegyezni a BKV-val, sajnos nem sikerült. A cég azt állítja, hogy védencem azért sérült meg a mozgólépcsőn, mert nem kapaszkodott, mivel mindkét kezében bevásárlószatyor volt. Én viszont úgy gondolom: ha rendeltetésszerűen működött volna a szerkezet, a baleset elkerülhető lett volna. Bírósághoz fordulunk” – mondta el Blikk-nek dr. Lichy József, a színművész jogi képviselője.

„Összevissza zúztam magam, esküszöm, halálközeli élményem volt. A járókelők segítettek feltápászkodnom. Leültettek egy kis székre, akkor láttam, hogy mindenem csurom vér, a ruháim pedig teljesen szétszakadtak” – tette hozzá Zana.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.