Egy gyönyörű fehér oroszlánnal ölelkezett Dukai Regina – fotó

Forrás: Dukai Regina / Instagram -
fehér oroszlán fotó Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű fehér oroszlánkölyökkel került szoros barátságba Dukai Regina, aki ágyban, párnák közt etette meg az állatot.

„Két oroszlán egy képen!”

– írta fotója mellé Regi, utalva ezzel a csillagjegyére is.

A csodás képet minden követője tátott szájjal dicsérte, csak keveseknek adatik meg, hogy egy fehér oroszlánnal fotózkodjanak.

Gyönyörű menyasszony lesz majd Dukai Regina

Egy napraforgóföld közepén, menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Reginát. Bár a modell még nem készül kimondani az igent, jól látszik, gyönyörű ara lesz majd.

Kiakadt az internet népe azon a ruhán, ami úgy néz ki, akár egy krumpliszsákhttp://www.life.hu/trend/20190730-kiakadt-az-internet-nepe-azon-a-ruhan-ami-ugy-nez-kiakar-egy-krumpliszsak.htmlKözel 100 ezer forintért árulnak az interneten egy ruhát, amely úgy néz ki, akár egy krumpliszsák. TrendOrigoHibák, amiket ne kövess el az esküvő szervezése közbenhttp://www.life.hu/trend/20190731-hibak-amiket-ne-kovess-el-az-eskuvo-szervezese-kozben.htmlJavában dübörög az esküvői szezon, sokan a véghajrában vannak, mások pedig most kezdik a szervezést a jövő évi nagy napra. Bárhol is tartasz a szervezkedésben, a következő tippeknek mindenképpen hasznát veheted. TrendOrigoSminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoÉletmódváltás miatt változott meg a lány bőrének színehttp://www.life.hu/trend/20190729-eletmodvaltas-miatt-valtozott-meg-a-lany-borenek-szine.htmlA vegán életmód miatt teljesen megváltozott egy nő bőrének színe. Trend--Így néz ki otthon Rubint Réka: elárulta, hogyan tetszik Norbinak a legjobbanhttp://www.life.hu/trend/20190728-igy-nez-ki-otthon-rubint-reka-elarulta-hogyan-szereti-norbi-a-legjobban.htmlAhogy megírtuk, Rubint Réka a Lilu YouTube-csatornájára készült videóban mutatta meg, hogyan sminkel és hogyan él a mindennapokban. Amíg felkerült az arcfesték, Réka a családjuk életéről, szeretetről, összetartozásról is mesélt. Trend--A szépség sokszínűségét mutatja be egy amerikai kampány: galériahttp://www.life.hu/trend/20190724-a-szepseg-sokszinuseget-mutatja-be-egy-amerikai-kampany.htmlEgy olyan kampány indult nemrég a tengerentúlon, amely azt hivatott bemutatni, a szépség mennyire sokszínű. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.