Ámokfutó lövöldözött egy bárban Amerikában: legalább 10 ember meghalt

Forrás: AFP/Derek Myers -
Ohio lövöldözés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 embert lőtt agyon egy férfi Amerikában egy bárban.

Az amerikai bevásárlóközpontban történt mészárlás után újabb ámokfutó lövöldözött az Egyesült Államokban. Az Ohio állambeli Daytonban egy férfi tüzet nyitott egy bárban. A legfrissebb hírek szerint a lövöldözésben tíz ember meghalt a támadóval együtt, és legalább 16 embert szállítottak kórházba sebesülésekkel.

Ámokfutó lövöldözött egy bárban Amerikában: legalább 10 ember meghalt Forrás: AFP/Derek Myers

Az incidens helyi idő szerint szombat éjfél után egy órával történt az amerikai város Oregon nevű kerületében, ahol sok éjszakai szórakozóhely, bár, művészeti galéria és bolt van. A lövöldözés a Ned Pepper Bar nevű szórakozóhelyen történt.

A rendőrség megerősítette, hogy a helyszínre kiérkező rendőrök lőtték le a támadót. Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy volt a támadónak egy tettestársa is, de Matt Carper rendőrparancsnok sajtótájékoztatóján ezt nem erősítette meg, és azt mondta, hogy a támadó gyaníthatóan egyedül volt. Puskát használt, és több tárat lőtt ki – írja az MTI.

Elhunyt Ambrus Miklós egykori olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20190804-elhunyt-ambrus-miklos-egykori-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlElhunyt Ambrus Miklós olimpiai bajnok vízilabdás. 86 évesen, hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából.News--Mick Schumacher először nyert a Forma-2-benhttp://www.life.hu/news/20190804-mick-schumacher-eloszor-nyert-a-forma2ben.htmlA hétszeres világbajnok, Michael Schumacher fia, Mick nyerte a Forma-2-es versenysorozat magyarországi hétvégéjének második futamát vasárnap a Hungaroringen.News--Fegyveresek mészárolták le az embereket egy amerikai bevásárlóközpontban – Sokkoló felvételekhttp://www.life.hu/news/20190804-fegyveresek-meszaroltak-le-az-embereket-egy-amerikai-bevasarlokozpontban-sokkolo-felvetelek.htmlA texasi El Paso egyik bevásárlóközpontjába egy vagy két fegyveres rontott be és tüzelni kezdett az ott tartózkodó ártatlan emberekre. Rengeteg sérült és halott van. NewsHalálos baleset történt Budapesten, az Üllői útonhttp://www.life.hu/news/20190803-halalos-baleset-tortent-budapesten-az-ulloi-uton-szombat-este.htmlEddig tisztázatlan körülmények között egy motoros és egy teherautó ütközött össze 2019. augusztus 3-án 18 óra 15 perc körül Budapest X. kerületében, az Üllői út 112. szám előtt. A balesetben a motoros meghalt. NewsOrigoA genetikai vizsgálatok igazolták, hogy a múlt héten elrabolt 15 éves román lány maradványait találták meghttp://www.life.hu/news/20190803-a-genetikai-vizsgalatok-igazoltak-hogy-a-mult-heten-elrabolt-15-eves-roman-lany-alexandra-macesanu.htmlBizonyossá vált, hogy nincs életben a múlt héten elrabolt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra Macesanu, miután az igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-vizsgálat kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg a gyanúsított házában. Erről tájékoztatta a közvéleményt a nyomozást irányító szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség szombaton kiadott közleményében. News--Újabb aszteroida suhan el a Föld mellett a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190803-ujabb-aszteroida-suhan-el-a-fold-mellett-a-jovo-heten-2006-qq23-jelu.htmlA 2006 QQ23 jelű aszteroida, amely várhatóan augusztus 10-én halad el a bolygó mellett, a becslések szerint 570 méter átmérőjű és a Földtől csaknem 8 millió kilométerre található. Lindley Johnson és Kelly Fast NASA-szakértők szerint az ilyen „földközeli objektumoknak” nevezett égitestek, mint az aszteroidák és üstökösök más bolygókkal együtt keringenek a Nap körül. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.