A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde már fiatalon is sokszámjegyű összeget keresett, amikor brókerként kezdett el dolgozni. Végül azonban minden pénzét elvesztette, de rengeteget tanult az életről, és hogy hogyan kell a pénzzel bánni.

Amikor végzett a főiskolán, akkor indult Magyarországon az első brókerképző, amiről Tünde úgy gondolta, kipróbálja. Végül nagyon is bejött a dolog, akkori párjával kezdett el dolgozni, és hatalmas sikereket értek el. 

Polgár TündeForrás: Polgár Tünde hivatalos oldala

„Üdülőrészvényekkel, kárpótlási jegyekkel foglalkoztam. Sokan voltak, akiktől a korábbi rendszerben elvettek valamit, és így vásároltak volna. Hatalmas buli volt, hiszen a jegyeket váltottuk át ingatlanra, majd azt jó pénzért eladtuk. Volt, amikor havonta több mint egymillió is összejött ezekből” – mesélte Tünde a Blikknek.

A luxusfeleség akkoriban azonban még nem bánt jól a pénzzel, a párjával való szakítás után pedig minden pénzét elvesztette. „A hatalmas pénzt persze azonnal elköltöttem, nem terveztem a jövőt, háromhetente utaztam. Amikor szakítottam a volt párommal, csak a bőröndjeim voltak, minden az ő nevére került. Újra kellett kezdenem, szinte a semmiből. Azóta tudom, hogy a világ minden pénzét megkereshetem, de akkor is okosan kell vele bánni” – mesélt tapasztalatairól Tünde.