Milliókat vesztett fiatalon Luxus Tünde: újra kellett kezdenie az életét

Forrás: Polgár Tünde hivatalos oldala -
millió bróker Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sztárja, Polgár Tünde már fiatalon is sokszámjegyű összeget keresett, amikor brókerként kezdett el dolgozni. Végül azonban minden pénzét elvesztette, de rengeteget tanult az életről, és hogy hogyan kell a pénzzel bánni.

Amikor végzett a főiskolán, akkor indult Magyarországon az első brókerképző, amiről Tünde úgy gondolta, kipróbálja. Végül nagyon is bejött a dolog, akkori párjával kezdett el dolgozni, és hatalmas sikereket értek el.

Polgár Tünde Forrás: Polgár Tünde hivatalos oldala

„Üdülőrészvényekkel, kárpótlási jegyekkel foglalkoztam. Sokan voltak, akiktől a korábbi rendszerben elvettek valamit, és így vásároltak volna. Hatalmas buli volt, hiszen a jegyeket váltottuk át ingatlanra, majd azt jó pénzért eladtuk. Volt, amikor havonta több mint egymillió is összejött ezekből” – mesélte Tünde a Blikknek.

A luxusfeleség akkoriban azonban még nem bánt jól a pénzzel, a párjával való szakítás után pedig minden pénzét elvesztette. „A hatalmas pénzt persze azonnal elköltöttem, nem terveztem a jövőt, háromhetente utaztam. Amikor szakítottam a volt párommal, csak a bőröndjeim voltak, minden az ő nevére került. Újra kellett kezdenem, szinte a semmiből. Azóta tudom, hogy a világ minden pénzét megkereshetem, de akkor is okosan kell vele bánni” – mesélt tapasztalatairól Tünde.

Rita Ora tenyérnyi bikiniben sétált a tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-rita-ora-tenyernyi-bikiniben-setalt-a-tengerparton-foto.htmlRita Ora, rajongói legnagyobb örömére apró bikiniben mutatta meg tökéletes testét.TV + Sztárok--Pszichológushoz jár Zimány Linda: szakember segítségére van szükségehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-pszichologushoz-jar-zimany-linda-szakember-segitsegere-van-szuksege.htmlPeller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigoGáspár Győző borotválkozás közben szenvedett balesetet: össze kellett varrni a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-gaspar-gyozo-borotvalkozas-kozben-szenvedett-balesetetossze-kellett-varni-a-szajat.htmlGáspár Győzőt otthonában boroválkozás közben érte baleset. TV + SztárokOrigoMár öt éve, hogy nincs velünk Bajor Imre: máig felfoghatatlan a halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-ot-eve-hunyt-el-bajor-imre.html57 éves korában, túlságosan is korán távozott az élők sorából Bajor Imre. Pályatársai, családja számára ma is nagy az űr, de így érezheti ezt minden színházszerető ember. TV + SztárokOrigoTöbb száz milliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kylie-jenner-22-szuletesnapja-rengeteg-penzbe-kerul-majd.htmlKözeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusjacht lesz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már a családjának is bemutatta új szerelmét, Gelencsér Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-hosszu-katinka-mar-csaladjanak-is-bemutatta-uj-szerelmet-gelencser-matet.htmlHosszú Katinka háromszoros olimpiai úszóbajnokunk a magánéletében is megtalálta a boldogságot: újra szerelmes és ezt fotókkal bizonyítja is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.