Meglepő fordulat: Andy barátja lehet Vajna Timi új párja

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi párkapcsolat gyász Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi, akit a férje halála olyannyira megviselt, hogy nem is akart nélküle tovább élni, idővel új fejezetet nyithat az életében. Egy jósnő szerint Andy baráti körében találja majd meg új társát, méghozzá Amerikában. 

A Bors vette fel a kapcsolatot Gazsi Gizella jósnővel, aki korábban magának Vajna Timinek is jósolt. Habár Timi hisz az ezotériában, a jósnő szavait ezúttal meglepődve fogadta.

A jósnő szerint Timi talán most végtelenül borúsnak lát mindent, de ki fog tisztulni felette az ég, és az új szerelem is rá fog találni. "Itthon senkivel sem fog komoly kapcsolatot kialakítani. Nem úgy, mint a tengerentúlon. A néhai kormánybiztos jó barátjával fog összejönni Tímea, akit anno a férje mutatott be neki. A férfi egy feltörekvő színész, aki majd a tenyerén fogja hordozni" - mesélte a lapnak Gizella.

Vajna Timire még rátalálhat a szerelem Forrás: Instagram/timeavajna

A lap Timit is megkereste, hogy elmondja, mit szól a jóslathoz: "Ebben a pillanatban el sem tudom képzelni, hogy bárki felé nyissak, idő kell. Színészhez pedig biztosan nem mennék feleségül. Furcsa, hogy azt mondja a jósnő, hogy Andy baráti köréből ismerem meg a jövendőbelimet, neki nem sok fiatal színész vagy producer ismerőse volt, szinte csak hetven felettiek. De ettől függetlenül lehet, hogy Andy filmes köréből ismerem meg, vagy valamelyik barátján keresztül lesz ott egy rendezvényen az, akiről a jósnő beszél. Mindezzel együtt kíváncsivá tett Gizi, jó lenne tudni, hogy mit hoz a jövő. Egyébként én is érzem, hogy nagy változás jön az életembe. Lehet, hogy Andy küldi nekem azt a férfit" - nyilatkozta az özvegy, aki Andy halála óta olyan rossz állapotban van, hogy csak nyugtatókkal tud elaludni.

Jaksity Katának sikerült talpra állniahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-jaksity-katanak-sikerult-talpra-allnia.htmlJaksity Kata életébe csőstül jött a baj, de mára sikerült talpra állnia, habár nem volt könnyű. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nagy lépésre szánta rá magát: új taggal bővül a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-koholak-alexa-orokbefogadott-egy-menhelyi-kutyat.htmlKoholák Alexa közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt: örökbefogadáson gondolkodik. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője 28 évesen készen áll rá, hogy bővüljön a család. TV + SztárokOrigoBalázs Klári napokig ünnepli születésnapját: mindent megkap Korda Györgytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-balazs-klari-napokig-unnepli-szuletesnapjat-mindent-megkap-korda-gyorgytol.htmlBalázs Klári komolyan veszi a születésnapját, az ünneplés napokig tart, a férje pedig elhalmozza őt mindenféle ajándékkal. TV + SztárokOrigoPikáns fotót posztolt Voksán Virág, régen láttunk tőle hasonlóthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-pikans-fotot-posztolt-voksan-virag-kitette-a-kebleit.htmlGyermeke születése óta kevesebb a kihívó, pikáns kép Voksán Virág közösségi oldalán, most viszont meglepte követőit egy fehérneműs fotóval. TV + Sztárok--Közös fotón David Schumacher és Keszthelyi Vivien: milyen szép párhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kozos-foton-david-schumacher-es-keszthelyi-vivien-milyen-szep-par.htmlKözös fotót posztolt David Schumacher Keszthelyi Viviennel. A fiatalok már több mint másfél éve együtt vannak. TV + Sztárok--Az alattvalók szerint Katalin hercegné családja Meghan Markle-ből húz hasznothttp://www.life.hu/sztarok/20190806-az-alattvalok-szerint-katalin-hercegne-csaladja-meghan-marklebol-huz-hasznot.htmlA dühös alattvalók szerint Katalin hercegné szülei Meghan Markle-ből akarnak hasznot húzni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.