Csepelről tűnt el egy 11 éves kislány, N. Dorottya: bőröndökkel távozott otthonról. 

A 11 éves N. Dorottya 2019. augusztus 8-án délelőtt elment otthonról, azóta nem adott hírt magáról. A bejelentést édesanyja tette a rendőrségen, miután hiába hívta munkahelyéről a kislányt, az nem vette fel a telefont. Amikor hazaért, már nem találta otthon a gyermekét. 

Eltűnt Csepelről egy 11 éves kislányForrás: Police

 A kislányt a rendőrök jelenleg is keresik, aki egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. N. Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van. Elképzelhető, hogy Dorottya egy 15 év körüli fiú társaságában van. A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottyát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy a 112 központi segélyhívószámok valamelyikét.

Frissítés: a kislányt azóta megtalálták, egy lány csábította el

Dorottyát egy nála négy évvel idősebb tinédzser csábította el otthonról. Az interneten ismerkedtek meg egymással, és szerelembe estek, de miután Dorottyát megtalálták kiderült, hogy a fiúnak hitt szerelme valójában lány. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!