Szabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós.

Január óta alkot egy párt Szabados Ági és szerelme, Peleskey Bence. A szerelmesek kapcsolatukról vallottak a Story magazinnak. 

Eljegyezték Szabados ÁgitForrás: Nánási Pál/RTLklub

„Tavaly december 18-án kezdtünk az Instagramon beszélgetni, miután kölcsönösen bejeöltük egymást. A következő két hétben alig négy órákat aludtunk, olyan intenzívvé váltak a csetelesék anélkül, hogy hallottuk volna a másik hangját. január 4-én találkoztunk először, Bence három nap múlva már gyakorlatilag nálam lakott. Azóta együtt vagyunk. Január 12-én már kulcsot is kapott tőlem a születésnapjára. Mások szerelmi, összeköltözős történeteit olvasva azon szoktunk mosolyogni, hogy nálunk valószínűleg senki nem csinálta gyorsabban. De úgy voltunk vele, hogy felnőttek vagyunk, el tudjuk dönteni, együtt akarunk-e élni. Azóta is úgy érzem, karácsonyra kaptuk egymást” – mesélte boldogan Ági.

Szexi képet készített szerelme Szabados Ágiról
Szabados Ági, az RTL Klub hírbemondója ismét szerelmes, amit már nem is titkol a nyilvánosság elől. Ági néhány hónappal ezelőtt még volt kedvesével szervezte az idei esküvőjüket, ám a kapcsolatuk véget ért. A fájdalmas gyász után most ismét boldog a tévés.