Kevin Costner szerint Meghan hercegnő soha többé nem fog színészkedni: ez az oka

Forrás: Northfoto -
Kevin Costner színész Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Costnert egy tévéműsorban kérdezték arról, szerinte Meghan Markle fog-e még valaha színészkedni. Meglepő választ adott a kérdésre.

Kevin Costner a Lorraine show-ban adott választ arra a kérdésre, vajon Meghan hercegné fog-e még valaha színészkedni.

Forrás: Northfoto

A világsztár elárulta, hogy szerinte kizárt, hogy Meghan ezután bármikor is a kamera elé álljon, elképzelhetetlennek tartja, hogy Harry herceg engedné, hogy más csókolja meg a feleségét. Kevin Costner azt is elmesélte, ezért nem vett el soha egyetlen színésznőt sem feleségül.

"Biztos, hogy soha többé nem áll a kamerák elé. Harry egy remek fickó, nem ezt érdemli! Én éppen ezért nem vettem feleségül soha színésznőt, nézni se bírnám, ha valaki más csókolná. Abszolút Harry pártján állok" - írta meg a The Sun.

Kevin Costner elképesztő dolgot árult el a Több mint testőr című filmről

A Több mint testőr ikonikus plakátjáról árulta el az igazságot Kevin Costner.

Felcsatolható műmelleket mutogatott Vasvári Vivien: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-felcsatolhato-mumellekkel-mutogatta-magat-vasvari-vivien-foto.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, milyen egy interneten vásárolt olcsó műmell. TV + SztárokOrigoVajna Timi nem költhet többet luxusholmikra: bevallása szerint Andy Vajna halála előtt szórta a pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20190810-vajnat-timi-nem-kolthet-tobbet-luxusholmikra-bevallasa-szerint-andy-vajna-halala-elott-szorta-a.htmlAndy Vajna fél évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el. Felesége nem tudja feldolgozni férje elvesztését és a lelki fájdalmai mellett komoly anyagi gondjai is akadtak.TV + SztárokOrigoKinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--Németh Kristóf kisfia, Lóci imádja édesapja új feleségét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-nemeth-kristof-kisfia-loci-imadja-edesapja-uj-feleseget-zitat.htmlNémeth Kristóf felesége, Zita elárulta, mennyire jól kijön férje kisfiával, Lócival. TV + SztárokOrigoPachmann Péter élő adásban dicsérte meg Bartha Sylvi bikinis testét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-pachmann-peter-elo-adasban-dicserte-meg-bartha-sylvi-bikinis-testetvideo.htmlA Balatonból, vizibiciklin jelentkezett be a TV2 időjósa, Bartha Sylvi, aki rózsaszín bikiniben mutatta meg elképesztő alakját. Több se kellett a gyengébbik nem nagy rajongójának, Pachmann Péternek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzép szőke lánnyal bulizott a Szigeten Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szep-szoke-lannyae-bulizott-a-szigeten-dobrady-akos-zenesz.htmlCsinos szőke lánnyal vett részt a Sziget nyitónapján az Ed Sheeran koncerten Dobrády Ákos. Lehet, hogy új szerelem van a zenész életében? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.