Balhé a Sztárban sztár leszek! forgatásán: összeveszett Tóth Gabi és Horváth Tomi

Forrás: Instagram/tothgabi, TV2 -
Tóth Gabi vita balhé Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember elsején indul a TV2 Sztárban szár leszek! című szuperprodukciója. A forgatás már az elején vitába torkollot, Tóth gabi és Horvát Tomi alaposan összekülönböztek.

Tomi idegesen ki is vonult a stúdióból, majd Bereczki Zoltán és Pápai Joci is követték. Gabi így nyilatkozott a Borsnak az esetről:
"Tomi egy őstehetség, amihez szorgalom és szakmai alázat párosul. Ismerem és szeretem a munkásságát, és azt gondolom, hogy ő jó példa sok fiatal számára. Ettől függetlenül nem mindenben értettünk egyet az eddigi felvételek során, vagy nem feltétlenül ugyanazt gondoltuk egy előadóról. Egy ilyen helyzetben elég nagy mindenkin a nyomás, és érzékenyebben reagálunk egy-egy szituációban. Azóta Tomival megbeszéltünk mindent, és természetesen töretlen köztünk a jó kapcsolat."

Összeveszett Tóth Gabi és Horváth Tomi a Sztárban sztár leszek! forgatásán Forrás: Instagram/tothgabi, TV2


Tomi elmesélte az ő verzióját:
"Természetes, hogy olykor adódnak olyan helyzetek, amikben nem vagyunk egy véleményen. Ez történt itt, az előválogató során is, de a kezdeti feszültség után tisztáztuk a dolgokat, és töretlen a jó kapcsolatunk Gabival. Mindannyian szerettünk volna igazán erős karaktereket válogatni a csapatainkba, de ott néhány momentum után úgy érzetem, hogy a zsűritársaimmal szemben némileg háttérbe szorulok. Abban a helyzetben Gabi is inkább Bereczki Zoli csapatát erősítette, amit nem éreztem egészen megalapozottnak. Tény, hogy eleinte én is kevésbé voltam tapasztalt ebben a szerepkörben. Abban a pillanatban ez kicsit érzékenyen érintett, de szerintem végül szuper csapatok álltak össze, és alig várom a folytatást."

Unokájára hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-unokajara-hagyja-egymilliardos-vagyonat-oszter-sandor.htmlKilencéves unokájára, Hunorra hagyja egymilliárdos vagyonát Oszter Sándor. TV + Sztárok--Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-kivonult-a-rendorseg-demcsak-zsuzsahoz.htmlKivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsához: ismeretlen tettes ugyanis elvitte a tévés ékszereit. TV + SztárokOrigoTörölték Schobert Lara közösségi oldalát - Az egész családot megdöbbentette a hírhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-schobert-lara-kozossegi-oldalat-torolte-az-instargram.htmlSchobert Lara meglehetősen nagy követőtábora (154 ezer rajongó) csalódott lehet, Rubint Réka és Schobert Norbi lányának ugyanis törölték a profilját az Instagramról. Az egész család megdöbbent a váratlan eseménytől, de a szülők már próbálják kideríteni, hogy mi történhetett. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Horváth Sisa Anna, a Drága örökösök Katájahttp://www.life.hu/sztarok/20190815-titokban-ferjhez-ment-horvath-sisa-anna-a-draga-orokosok-kataja-jasko-balint-a-ferje.htmlA nyilvánosság kizárásával, egy Balaton-felvidéki kis faluban mondta ki a boldogító igent Horváth Sisa Anna, a Dárga örökösök szereplője és kedvese, Jaskó Bálint színész. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szakított amerikai pasijával: „Hiába mentem ki hozzá”http://www.life.hu/sztarok/20190815-radics-gigi-ujra-szakitott-amerikai-pasijaval.html2018 ősze óta volt együtt Radics Gigi és amerikai szerelme, Kai. Kapcsolatuk azonban nem bírta a távolságot. TV + Sztárok--20 év után vége Wolf Kati házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190815-20-ev-utan-vege-wolf-kati-hazassaganak.htmlWolf kati 20 év után két gyermekével együtt elköltözött a férjétől. Az énekesnő szerette volna úgy felnevelni a lányait, ahogy őt is a szülei, évtizedeken keresztül boldogságban, nyugalomban, veszekedés nélkül, ám – ahogy mondja – neki mást osztott a sors. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.