Váratlanul meghalt a 29 éves orosz modell - A rendőrség nyomoz az ügyben

modell halál gyógyszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janna Rasskazova orosz Playboy modell az otthonában lett rosszul, a mentősök már nem tudtak segíteni rajta. Ügyében a rendőrség nyomozást indított. 

Az Oroszországban DJ-ként is ismert Janna halála előtt állítólag napokig bulizott, majd felkereste detox specialista orvosát, hogy otthonában kezelje. Orvosa valószínűleg nem tudta, hogy páciense gyógyszeres kezelés alatt áll. Feltételezhetően a különböző készítmények okozhatták a modell halálát, de a rendőrség még nyomoz az ügyben.

A kezelést követően a modell elaludt, miután furcsán kezdett lélegezni, barátja felkeltette. Janna ezután kiment a konyhába, ahol rosszul lett és összeesett. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Halle Berry mellbimbót posztolt az Instagramonhttp://www.life.hu/trend/20190815-halle-berry-mellbimbot-posztolt-az-instagramon.htmlEddig is tudtuk, hogy Halle Berry a természetesség híve, de most azt is elárulta, hogy nincsen oda a melltartó viseléséért sem. Trend--Stílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20190813-stilusmustra-a-sziget-fesztivalrol-magyar-sztarok-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. TrendOrigoTesthezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigoRihanna Barbados királynője: ezek voltak a legdögösebb fesztiválszettjeihttp://www.life.hu/trend/20190808-rihanna-a-barbadosi-crop-over-fesztival-kiralynoje.htmlRihanna büszke barbadosi gyökereire. Az év egyik legnagyobb eseményére rendszerint haza is szokott látogatni, és elképesztő öltözékeivel általában óriási feltűnést kelt. Ez idén is így volt, bár most kissé mást stílust választott, mint amit megszoktunk tőle. TrendOrigoModellmúltjáról vallott Sütő Enikőhttp://www.life.hu/trend/20190809-modellmultjarol-vallott-suto-eniko.htmlSütő Enikő, a '70-es évek egyik legkedveltebb magyar modellje elárulta, mit gondol a szépségiparról és a szépségideálokról. TrendOrigoEmily Ratajkowski szőrös hónaljjal pózol - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190808-emily-ratajkowski-szoros-honaljjal-pozol.htmlEmily Ratajkowski szőrös hónaljjal pózol az Instagram-oldalán: a rajongók így is imádják. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.