Időjárás: a négynapos ünnep alatt ismét kánikulára számíthatunk

Forrás: Shutterstock -
kánikula időjárás hosszú hétvége augusztus 20.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztus 20-i hosszú hétvégén még igazi strandidő lesz, használjuk ki!

A négynapos ünnep során bőven lesz alkalmunk strandolni és kihasználni a nyár utolsó napjait, ugyanis a hideg őszi időjárás után ismét beköszönt a kánikula.

Nyári záporok jönnek Forrás: Shutterstock

Szombaton 26–32 fokra számíthatunk, gomolyfelhőkkel, olykor széllökésekkel. Csapadékra nem kell számítani.

Vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok lesz, éjszaka 17–18 fokra számíthatunk, csapadék nem lesz.

Hétfőn még melegebb lesz, 33 fokig kúszhat fel a hőmérő higanyszála, csapadékra ezen a napon sem kell számítani.

Kedden száraz, forró kánikulára számítsunk, 34–35 fokos hőmérséklettel, enyhe nyári szellőkkel, eső sem fog esni.

Ingo Kantorek német sorozatsztár meghalt egy autóbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20190816-ingo-kantorek-nemet-sorozatsztar-halt-meg-egy-autobalesetben.htmlHazafelé tartott az ismert sorozatsztár és a felesége az olaszországi nyaralásukból, amikor megtörtént a tragédia: mindketten életüket vesztették. News--A Google Térképen mutogatja nemi szervét egy férfi - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20190816-a-google-terkepen-mutogatja-nemiszervet-egy-ferfi.htmlAz észt Paralepa rand nevű strandról töltött fel a Google Térképre egy 360 fokban nézhető képet egy felhasználó. A férfi maga is feltűnik a fotón, ahogy anyaszült meztelenül mosolyog a kamerába. NewsOrigoAz eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi és déli sarki tengeri jég 2019 júliusábanhttp://www.life.hu/news/20190816-az-eddigi-legkisebb-kiterjedesu-volt-az-eszaki-es-deli-sarki-tengeri-jeg-2019-juliusaban.htmlAz eddigi legkisebb kiterjedésű volt az északi- és a déli-sarki tengeri jég 2019 júliusában, amely a valaha mért legmelegebb júliusi hónap volt a világon az időjárási feljegyzések kezdete, 1880 óta - közölte az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA) csütörtökön. News--Meghalt egy férfi a Slipknot koncertje közbenhttp://www.life.hu/news/20190815-meghalt-egy-ferfi-a-slipknot-koncertje-kozben.htmlÖsszeesett és meghalt egy férfi a Slipknot vasárnapi koncertjén. News--Augusztus 20. – A tűzijáték miatti óvintézkedésekre figyelmezteti a kutyatartókat a Nébihhttp://www.life.hu/news/20190815-augusztus-20-a-tuzijatek-miatti-ovintezkedesekre-figyelmezteti-a-kutyatartokat-a-nebih.htmlA tűzijáték miatti óvintézkedésekre figyelmezteti a kutyatartókat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). NewsMegható történet: kukások köszöntötték fel a magányosan élő 100 éves nénithttp://www.life.hu/news/20190815-kukasok-koszontottek-fel-a-maganyosan-elo-100-eves-nenit.htmlMegható videó került fel a napokban az internetre: egy Nagy-Britanniában élő nénit 100. születésnapja alkalmából köszöntötték fel a helyi kukások, mégpedig az asszony legnagyobb meglepetésére. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.