Palvin Barbi jó ideje már a világ egyik legkeresettebb fehérneműmárkájának az arca lett. Elkészült az őszi kampányfotózás, ahol Barbi elképesztően szexi. Szerencsére meg is mutatta a fotókat.

Minden modell álma, hogy egyszer a világ egyik legjobb és legkedveltebb fehérneműmárkájának, a Victoria's Secretnek az arca legyen, és a leggyönyörűbb modellekkel egy színpadon mutathassa be a csodás darabokat. Mihalik Enikő után Palvin Barbinak is sikerült ez az álma, olyannyira, hogy nemcsak a kifutón, de a különböző kampányok fotóin is őt láthatjuk.

Az őszi kollekcióról készült fotókat Barbi szerencsére a közösségi oldalán is megmutatta, így mi is gyönyörködhetünk a magyar világsztár elképesztő formáiban. Mutatjuk!

Palvin BarbiForrás: Instagram
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New for @victoriassecret @russelljames

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

 

Palvin Barbi fehérneműben villantott ciciket - Fotók!
A múlt hét végén mutatták be New Yorkban a Victoria's Secret őszi kollekcióját. Nem hiányozhatott az eseményről a híres fehérneműmárka legszebb angyala, Palvin Barbi sem. A magyar modell csodálatosan nézett ki: a szoknya színei, a maszkulin vonalakat képviselő ing is szuper választás volt, nem beszélve a gyönyörű melltartóról.