Szaxi Maxi, vagyis Fekete Gyula távozott az élők sorából. A Hungária együttesben és a Dolly Rollban is szaxofonozott, Dolly a közösségi oldalán búcsúzott tőle. 

Fekete Gyula hosszú küzdelem után feladta a harcot, és távozott az élők sorából. A Hungária együttes és a Dolly Roll egykori szaxofonosától, Szaxi Maxitól Dolly a Facebook-oldalán vett búcsút.

"Ismét gyászol a zenész társadalom, egy újabb kiváló tehetségű kolléga, barát hagyott itt minket, egy hosszadalmas betegség után. Ma mikor kollégám felhívott és közölte a szörnyű hírt, szinte fel sem fogtam, csak azt vettem észre folynak a könnyeim, kavarognak bennem az emlékek. Lehet, hogy most valami lélekemelőt kellene írnom, de nem megy, Fekete Gyula - vagy ahogyan többen is szólították: Szaxi Maxi - egy igazi sokszínű egyéniség volt egy zseniális és tehetséges, sokoldalú zenész, aki képes volt bármilyen számára ismeretlen hangszert 5 percen belül megszólaltatni, és azon dallamokat játszani. Remek dalszerző, és szövegíró, kiváló saxofonos, lelke volt a hangszernek, ahogyan megszólaltatta, de ha kellett gitározott, zongorázott, harmonikázott, ha nagyon kellett dobolt, egy igazi kétarcú zseni, kicsit bolondos, vidám, nagylelkű, segítőkész ember, csak mosolyogva és szeretettel tudok rá emlékezni... Köszönöm, hogy ismerhettelek és a zenésztársad lehettem 10 éven keresztül! Munkáidban, dalaidban velünk maradsz örökre! Nyugodj békében Gyuszi!" - írta.