A napokban ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek, és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet.

Gigi arról mesélt a Blikknek, hogy nem is történt klasszikus értelemben vett szakítás, mivel egy jó ideje már csak a telefonba volt szerelmes, hiszen nem tudtak a kedvesével találkozni. A kapcsolatuk így barátsággá szelídült. 

Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot. Azóta is mindig beszélünk, elmeséljük a másiknak, ha éppen történik valami fontos, és örülünk egymás sikerének.  

"Nem keresem a szerelmet"Forrás: Instagram / Radics Gigi

Mióta kiderült a 23 éves énekesnőről, hogy szingli, számos udvarló bátorodott fel. 

Szoktam kedves udvarló leveleket kapni, szerencsére a tolakodók elkerülnek. Szerintem több népszerű kolléganőm tudná ezt a jelenséget igazolni, sokszor előfordul, hogy a rajongás átfordul plátói szerelemmé, és ez időnként meg is nyilvánul. Ezt megtanultam kezelni az elmúlt években, általában megköszönöm a közeledést, de tovább nem tudunk menni. Kifejezett híve vagyok a személyes ismerkedésnek."  

Gigi arról is mesélt, hogy miként viseli az egyedülállóságot.

Most, köszönöm szépen, nagyon jól vagyok egyedül, nem keresem a szerelmet, persze ha jönne, nem állnék ellen, de most jólesik egyedül lenni és magammal, a karrieremmel, a családommal, a rajongóimmal foglalkozni."