Radics Gigi elárulta, hogy éli meg a szakítást és az újdonsült udvarlók közeledését

szingli udvarló énekesnő Radics Gigi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ért véget Radics Gigi egy éve tartó kapcsolata, máris többen udvarolnak neki. Az amerikai Kaijal bár jó ideje csupán távkapcsolatban éltek, és barátok maradtak, az énekesnő mégis nehezen viseli az újonnan kialakult helyzetet.

Gigi arról mesélt a Blikknek, hogy nem is történt klasszikus értelemben vett szakítás, mivel egy jó ideje már csak a telefonba volt szerelmes, hiszen nem tudtak a kedvesével találkozni. A kapcsolatuk így barátsággá szelídült.

"Nem keresem a szerelmet" Forrás: Instagram / Radics Gigi

Mióta kiderült a 23 éves énekesnőről, hogy szingli, számos udvarló bátorodott fel.

Gigi arról is mesélt, hogy miként viseli az egyedülállóságot.

Csepregi Éva nem jól választott párt: megbánta legutóbbi kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-csepregi-eva-nem-jol-valasztott-part-megbanta-legutobbi-kapcsolatat.htmlCsepregi Éva három éve szakított, 15 év után döntöttek így párjával. A kapcsolat után az énekesnő arra is rájött, hogy nem volt jó választás a férfi. TV + SztárokOrigoSebestyén Ági és VV Hunor szakítottak: Insta-storyban mesélte el Pumped Gabo exehttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sebestyen-agi-es-vv-hunor-szakitottak-instastoryban-meselte-el-pumped-gabo-exe.htmlVV Hunor és Sebestyén Ági már többször összejöttek és szakítottak. Most megint külön vannak. TV + SztárokOrigoRobert De Niro sorozatnézésért és sikkasztásért perli egykori alkalmazottjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-robert-de-niro-sorozatnezesert-es-sikkasztasert-perli-egykori-alkalmazottjat.html6 millió dollárra perelte be egykori alkalmazottját Robert De Niro. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta hízásának okáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsa-elarulta-hizasanak-okat.htmlAz egykori műsorvezető külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg. TV + SztárokOrigoÉvfordulós szelfit posztolt Dobó Kata és Zsidró Tamás – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-evfordulos-szelfit-posztolt-dobo-kata-es-zsidro-tamasfoto.htmlZsidró Tamás és Dobó Kata évfordulós szelfit posztolt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoOrosz Barbi megtalálta elhunyt macskája utódját: nagy az örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-orosz-barbi-megtalalta-elhunyt-macskaja-utodjat-nagy-az-orom.htmlNéhány héttel ezelőtt szomorúan tudatta Orosz Barbi, hogy hőn szeretett házikedvence, Loulou elhunyt. Utódját azonban máris megtalálta a műsorvezető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.