Ázsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea máris összevesztek – Videó

Demcsák Zsuzsa videó Kandász Andrea Ázsia Expressz 2. veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szinte el sem indult az Ázsia Expressz második évada, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea között máris óriási a feszültség.

Augusztus 26-án rajtolt el az Ázsia Expressz második évada, ahol többek között Kandász Andrea és Demcsák Zsuzsa is versenybe szálltak, hogy meghódítsák Srí Lanka és India vad tájait. Még alig indult el a műsor, máris azt láthatjuk, hogy Demcsák és Kandász között elég nagy a feszültség. Hiába Andi simulékony személyisége, Zsuzsa mindenen kiakad és mindenből problémát csinál, valamint folyamatosan beszól társának, aki ezt egyre nehezebben viseli. Mi lesz később?

Demcsák Zsuzsa autóbalesetet szenvedett

Az Ázsia Expressz második szériájának első epizódját augusztus 26-án láthatják a TV2 nézői. Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea együtt vettek részt a megmérettetésen. Kiderült, hogy rögtön a forgatások elején autóbalesetet szenvedtek Srí Lankán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.