Rubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életüket

Forrás: TV2 -
Rubint Réka házasság szívműtét Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt az életükre Schobert Norbi szívműtétje.

Rubint Rékának ma is könnyes lesz a szeme, ha eszébe jut, mennyi mindenen mentek már keresztül a férjével. Házasságuk egyik fordulópontja kétségtelenül az volt, amikor Schobert Norbi szívét meg kellett műteni. Nehéz időszak volt ez számukra, de ma már minden a legnagyobb rendben.

Norbit egy húsevőbaktérium-fertőzés miatt kétszer operálták, a második után az orvosok tíz százalék esélyt adtak neki a túlélésre: "Amikor a férjem jobban lett, és hazaengedték, tudtam, hogy ez sorsfordító hatással lesz az egész családunkra. Teljes mértékben új alapokra helyeztük az életünket. Magam elé helyeztem a férjem érdekeit, érzéseit. A család mindenek felett áll" – árulta el a hot! magazinnak Rubint Réka, majd hozzátette, nemrég egy olyan időutazáson vett részt a családdal, amely során végigjárták azokat a helyeket, ahol Norbi műtétje előtt jártak.

Rubint Réka komoly döntést hozott Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.