Ábel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. A közösségi oldalán, egy hosszú posztban fejtette ki a véleményét.

A szexi műsorvezető visszaszólt a bírálóinak, főleg a sajtó képviselőit kérte meg nyomatékosan arra, hogy ne bírálják az új kapcsolatát, és ne generálják a nézők ellenszenvét.

"Azon gondolkodom itt a tenger közepén, hogy mikor felteszek egy képet, ahol a párommal vagyok, szinte mindig úgy kezdődnek az ebből született cikkek, hogy: "nem zavarja őket a nagy korkülönbség" mondjuk alig pár év...mindegy is.. "fiatalabb párjával boldog" "fiatalabb párja büszke idősebb szerelmére" WTF??? Kedves Újságírók...szerintetek egy közel 40éves férfi és egy 40+ nő olyan messze áll gondolkodásban, mentalitásban egymástól...nem az oviban vagyunk, felnőtt emberek válsztották egymást...a sors pedig nem életkor szerint sodor egymáshoz két embert...Unom, ezt a megbélyegzést...de ezekkel a felütésekkel ti gerjesztitek, hogy az emberek ítélkezzenek egy olyan kapcsolat felett, ahol a nő idősebb...nálunk mondjuk csak korban! olyan jó lenne ha inkább elfogadóbbá formálnátok a társadalmat, mert az írott szónak még mindig van ereje" - írta Anita.

Szerelmes fotót posztolt Ábel Anita: így romantikázik olasz párjával
Valószínűleg Triesztben ismerkedett meg Ábel Anita és olasz kedvese – erre következtethetünk a fotóhoz írt rövid szövegből.