Ábel Anita kiakadt az őt bírálókon: a közösségi oldalán vágott vissza

párkapcsolat Ábel Anita közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. A közösségi oldalán, egy hosszú posztban fejtette ki a véleményét.

A szexi műsorvezető visszaszólt a bírálóinak, főleg a sajtó képviselőit kérte meg nyomatékosan arra, hogy ne bírálják az új kapcsolatát, és ne generálják a nézők ellenszenvét.

"Azon gondolkodom itt a tenger közepén, hogy mikor felteszek egy képet, ahol a párommal vagyok, szinte mindig úgy kezdődnek az ebből született cikkek, hogy: "nem zavarja őket a nagy korkülönbség" mondjuk alig pár év...mindegy is.. "fiatalabb párjával boldog" "fiatalabb párja büszke idősebb szerelmére" WTF??? Kedves Újságírók...szerintetek egy közel 40éves férfi és egy 40+ nő olyan messze áll gondolkodásban, mentalitásban egymástól...nem az oviban vagyunk, felnőtt emberek válsztották egymást...a sors pedig nem életkor szerint sodor egymáshoz két embert...Unom, ezt a megbélyegzést...de ezekkel a felütésekkel ti gerjesztitek, hogy az emberek ítélkezzenek egy olyan kapcsolat felett, ahol a nő idősebb...nálunk mondjuk csak korban! olyan jó lenne ha inkább elfogadóbbá formálnátok a társadalmat, mert az írott szónak még mindig van ereje" - írta Anita.

Szerelmes fotót posztolt Ábel Anita: így romantikázik olasz párjával

Valószínűleg Triesztben ismerkedett meg Ábel Anita és olasz kedvese – erre következtethetünk a fotóhoz írt rövid szövegből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.