Ambrus Zoltán kiállítás búcsúztató Rockmúzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 1-jén 14 órától négy hétvégén keresztül tekinthetik meg a rajongók az Ambrus Zoltánról szóló kiállítást a Rockmúzeumban.

Júliusban hunyt el Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja. A zenész egykori együttesének, az Irigy Hónaljmirigynek a Facebook-oldalán áll az értesítés, miszerint mától négy hétvégén keresztül róhatják le kegyeletüket a rajongók a Rockmúzeumban. A kiállításon Ambrus kedvenc gitárja is látható.

"Kedves Barátaink, Mirigyesek!
Sokan kérdeztétek mikor lesz Zolika temetése. A család szeretne szűk családi és baráti körben búcsút venni Zolitól. Kérjük ezt tartsátok tiszteletben!
Zoli fia, Gábor úgy döntött, hogy kiállítja Zoli kedvenc gitárját a Rockmúzeumban, ahol szeptember 1-én 14 órától négy hétvégén keresztül megtekinthető. Ezenkívül Zoli legkedvesebb pillanataiból láthattok fotókat, rövid videópillanatokat montázs formájában. 1-én mi is ott leszünk 14 órától, gyertek el, emlékezzünk és búcsúzzunk el együtt barátunktól.
Cím: Rockmúzeum Budapest 13 ker. Kárpát utca 23." - szól a közlemény.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.