Nádai Anikó kiakadt, hogy magukat L.L. Juniorhoz közelállónak vélő emberek lájkvadász posztokkal fejezik ki részvétüket.

Nádai Anikó a közösségi oldalán fakadt ki amiatt, hogy sokan a nyilvánosságot felhasználva fejezik ki sajnálatukat és részvetüket L.L. Juniornak, aki tegnap veszítette el kisfiát, Dávidkát. Szerinte egy ilyen helyezetben inkább csendben kellene maradni.

"Előre elnézést kérek, mert sok embert fogok megbántani. Elképesztő ami történik, számomra gyomorforgató és undorító. Közel 10 éve ismerem Lacit, teljesen lesokkolt amikor olvastam a szörnyű tragédiáról. Ilyenkor az ember mit tehet? Egyrészt számot vet a saját életén, és mélyen CSENDBEN!!! osztozik a fájdalmában. Mit gondoltok, Ti akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni min mennek most keresztül???? Én is anya vagyok! És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék. Hogy nem szégyenlitek magatokat, hogy 3 órával az eset után itt csámcsogtok? Ha a barátod, megvan a száma és írsz neki egy privát üzenetet és biztosítod őt a támogatásodról. De én még ezt sem MERTEM! megtenni. Mert ennek nincs itt az ideje! A helye pedig végképp nem -öncélú módon- a közösségi oldalakon van. Milyen világot élünk? Semmi sem szent... Te mit éreznél fordított esetben? Kívánom, hogy soha ne derüljön ki!" - írta Anikó a Facebookon és az Instagramon.