Jogi lépéseket tettek L.L. Junior kisfiának elhelyezése ügyében

Forrás: Facebook/Mokka -
elhelyezés jogi lépés gondozás tragédia kisfia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior már a tragédia estéjén magához vette nagyobbik gyermekét, Lacikát, ás úgy gondolja, ebben a helyzetben ideiglenesen mindenképpen ő az alkalmasabb a gyermek gondozására. Ezért tett jogi lépéseket.

„Juniorban alapvetően és döntően egy dolog tartja a lelket: a másik kisfiú" – mondta a Mokkában az dr. Mester Csaba ügyvéd, aki elárulta, a tragédiát követően magához is vette Lacikát. „

a kisfiammal kell megértetni, és elfogadtatni azt, hogy nincs többé testvére, aki egyben a legjobb barátja is volt.

L.L. Junior megtette a szükséges jogi lépéseket Forrás: Facebook/Mokka

Lacika tehát most Juniornál van, aki egy hónapja állapodott meg gyermekei anyjával hivatalosan is, jogi képviselőik közreműködésével a közös szülői felügyeletben. Ez érvényes, bár nem végrehajtható megállapodás, mivel nem bíróságon született, ami azt jelenti, hogy betartása önkéntes.

Junior úgy gondolta, hogy az édesanya, miután végignézte kisfia halálát, jelen pillanatban nincs olyan állapotban, hogy gondozza a gyermeket.

Junior úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben ő alkalmasabb a gyermek gondozására, de ez nem jelenti azt, hogy bármilyen módon az anyától el kívánná szakítani.

Jogilag megtették a lépéseket, mivel a kettejük között született megállapodástól eltérő módon Junior a gyermek gondozását kívánja ellátni, és ügyvédjével úgy látják, hogy jó, ha ez a helyzet jogilag is rendezett.

Ideiglenes intézkedés iránti kérelmet adunk be.

Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"


L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.