Megszenvedtek az Ázsia Expressz játékosai a helyi fűszeres ételekkel: videó

ebéd játék sírás Ázsia Expressz 2. étel fűszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legcsípősebb helyi ételeket kellett végigkóstolniuk az Ázsia Expressz játékosainak.

Hatalmas feladat várt az Ázsia Expressz játékosaira. Bár először mindenki nagyon örült annak, hogy végre finom ebédet ehetnek, a kedvük hamar elment tőle, a helyiek ugyanis a lehető legerősebb főszereiket használták fel a fogások elkészítéséhez.

Gáspár Evelin sírva nevetve küzdötte végig a menüt, Bereczki Krisztiánékról folyt az izzadtság az ebéd végére, a Liu testvérek könnyei pedig csak úgy potyogtak. A feladatot Horváth Grétáék fel is adták.

Íme, a felvétel!

Csonka András gyerekkori fotót posztolt: így nézett ki iskoláskénthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csonka-andras-gyerekkori-fotot-posztolt-igy-nezett-ki-iskolaskent.htmlCsonka András soha nem látott fotót posztolt magáról: így nézett ki, amikor kezdődött a tanév. TV + Sztárok--El kellett napolni Bács Ferenc hagyatéki tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-el-kellett-napolni-bacs-ferenc-hagyateki-targyalasat-az-ozvegy-nem-jelent-meg.htmlElnapolták Bács Ferenc hagyatéki tárgyalását. Az özvegy nem jelent meg a találkozón. TV + Sztárok--Vége az első őszi tárgyalási napnak: zaklatottan távozott a bíróságról Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20190903-vege-az-elso-targyalasi-napnak-zaklatottan-tavozott-a-birosagrol-lagzi-lajcsi.htmlLagzi Lajcsi zaklatottan távozott a bíróságról a tegnapi tárgyalási nap után. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzász Emese olimpikon megmutatta az ikreit - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-szasz-emese-olimpikon-megmutatta-az-ikreit.htmlSzász Emese olimpiai bajnok megmutatta rajongóinak gyermekeit. TV + Sztárok--Növényi Norbert felháborodott: valaki megrongálta nővére sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-novenyi-norbert-felhaborodott-valaki-megrongalta-novere-sirjat.htmlNövényi Norbert megtört és felháborodott, amikor meglátta nővére és unokaöccse sírját: valaki megrongálta a nyughelyet. TV + Sztárok--Csűrös Karola nem tudja feldolgozni férje, Horváth Ádám haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csuros-karola-nem-tudja-feldolgozni-ferje-horvath-adam-halalat.htmlCsűrös Karola és néhai férje, Horváth Ádám évtizedekig voltak együtt, de júniusban magára maradt a színésznő, aki szerint örökké tartani fog az a fájdalom, amit érez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.