Antidepresszánsokon és altatókon él Vajna Timi Andy Vajna halála óta

Forrás: Instagram/tímeavajna -
Vajna Timi halál antidepresszáns Andy Vajna altató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi férje, Andy Vajna halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Az örvegy nagyon magányos és csak állatai tartják benne a lelket.

Vajna Timi nem képes folgolgozni Andy Vajna halálát. Az özvegy antidepresszánsokon és altatókon él, csak az állatai képesek benne tartani a lelket.

Vajna Tímea, Vajna Timi Forrás: Instagram/tímeavajna

"Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, valamint az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom,

ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót.

Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket. A napjaim szerencsére nagyon zsúfoltak a céges ügyek és egyéb problémák intézése miatt. Viszont esténként magányos vagyok, hiányzik Andy" - mesélte a Blikknek Vajna Timi.

Vajna Timi kiborult: álhíreket terjesztenek róla

Vajna Timit egy csúnya álhírbe keverték bele L.L. Juniors kisfiának szörnyű halálával kapcsolatban. Timi feljeletést tesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.