Vajna Timi feljelentést tesz: álhíreket terjesztettek róla L.L Junior kisfiának halálát felhasználva

Vajna Timi halál álhír L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timit egy csúnya álhírbe keverték bele L.L. Juniors kisfiának szörnyű halálával kapcsolatban. Timi feljeletést tesz.

InstaStoryban magyarázkodott egy álhíreket terjesztő oldal miatt Vajna Timi, akit belekevertek L.L. Juniro kisfiának szörnyű halálába. A cikk Timi állítólagos hozzászólását tartalmazza, a sztár pedig közösségi oldalán magyarázkodott, ugyanis egyetlen szót sem mondott a tragédia kapcsán senkinek.

Vajna Timi, Vajna Tímea Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban! Azonnal feljelentjük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon? A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok" - írta felháborodott sorait Timi.

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"

Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba.
Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela partnere nélkül folytatja a játékot - két hétig bujkálnia kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-azsia-expressz-2-hodi-pamela-partnere-nelkul-folytatja-a-jatekot-ket-hetig-bujkalnia-kell.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első kiesői Hódi Pamela és Huszár Zsófi voltak, akik az első hajszában maradtak alul. Az új szabályzatot illetően egyikük mégis folytathatja a játékot, kiderült, ki vállalta... TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela partnere nélkül folytatja a játékot - két hétig bujkálnia kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-azsia-expressz-2-hodi-pamela-partnere-nelkul-folytatja-a-jatekot-ket-hetig-bujkalnia-kell.htmlAz Ázsia Expressz második szériájának első kiesői Hódi Pamela és Huszár Zsófi voltak, akik az első hajszában maradtak alul. Az új szabályzatot illetően egyikük mégis folytathatja a játékot, kiderült, ki vállalta... TV + SztárokOrigoSzörnyű balesetben elhunyt L.L. Junior 3 éves kisfia: megszólaltak a szemtanúkhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-szornyu-balesetben-elhunyt-ll-junior-3-eves-kisfiamegszolaltak-a-szemtanuk.htmlAugusztus 31-én koraeste egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát. A helyszínre siető mentők már nem tudták megmenteni a kicsi életét. Az édesanya összeomlott, szemtanúk mesélték el, mit láttak a tragédiát követően. TV + Sztárok--A kamerába nyomta méretes kebleit Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-a-kameraba-nyomta-meretes-kebleit-bodi-sylvi.htmlFürdőruha-fotózásról posztolt a modell.TV + SztárokOrigoMegszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"http://www.life.hu/sztarok/20190901-megszolalt-ll-junior-a-tragedia-utan-felszallt-az-egbe-a-kis-angyalom.htmlL.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.TV + SztárokOrigoKözleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kozlemenyben-tudatta-fenyo-miklos-trollok-irtak-a-facebookon-posztot-a-neveben.htmlKözleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.