Ennyit keresett nyári koncertjeivel Majka

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
gázsi pénz koncert Majka fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, 3,5 millió forint plusz útiköltség Majka vidéki fellépéseinek ára. A rapper elképesztő összeget zsebelhetett be az idei nyáron.

Nagyot fordult a világ Majkával: az ország egyszerű ózdi srácként ismerte meg a ValóVilágban, ma pedig már ő az egyik legkelendőbb magyar előadó, tévés személyiség.

Fellépései mind nagyon költségesek, igaz, ezért valóban minőségi szolgáltatást nyújt, aBors azt írja, csapatával öt teherautónyi hang- és fénytechnikával utaznak, és helyszínenként kétórás, látványos show-t adnak. Állítólag egy vidéki fellépésért 3,5 milliót kér el, ebben benne van a produkció további 23 tagjának gázsija is.

A portál kiszámolta, Majka, a hivatalos Facebook-oldalának tanúsága szerint a rapper a nyári koncertjeivel nagyjából 94,5 millió forintot kaszált.

Elképesztő, mennyit keres Majka Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.