Ilyen most a viszonya Horváth Tamásnak és Tóth Gabinak

Tóth Gabi vita Sztárban sztár leszek! Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth tamás elárulta, milyen a kapcsolata Tóth Gabival azóta, hogy összevesztek a Sztárban sztár leszek! című műsorban.

Parázs vita alakult ki legutóbb a Sztárban sztár leszek! adásában. Horváth Tamás nehezen tűrte, hogy a legtehetségesebb versenyzőket rendre Tóth Gabi vitte magával a csapatába. Olyannyira elege lett, hogy ki is vonult egy rövid időre a stúdióból.

Az énekes most a TV2-nek elárulta, milyen a kapcsolata kolléganőjével az ominózus eset óta.

Volt és még lesz is sok nézeteltérésünk a műsor során. Ez attól szép, hogy van itt négy erős mester, aki szeretne nagyon erős versenyzőt magának, mindenki érvel... Itt az is benne van, hogy nem ismerjük a másik munkásságát. Legalábbis én törekszem rá, hogy a többiek munkásságát ismerjem, de lehet, hogy a zsűri többi tagja az enyémet még nem ismeri. De nincs ezzel semmi gond, az van, hogy itt harcolni kell. Pont ettől jó ez a műsor, hogy találkoznak az érvelések. Én ettől függetlenül én még mindig nagyon bírom a Tóth Gabit" – nyilatkozta.

Britney Spears bikiniben mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-britney-spears-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlBritney Spears újra bomba formában van és ezt most a rajongóinak is megmutatta. TV + Sztárok--Gyanúsan gömbölyödik Jennifer Garner pocakja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyanusan-gombolyodik-jennifer-garner-pocakja.htmlJennifer Garner kerekedő pocakjáról lesifotók készültek. TV + Sztárok--Shane Tusup újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190912-shane-tusup-ujra-szerelmes.htmlA hírek szerint Shane Tusup is továbblépett már a válása után: újra szerelmes. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2.: Így engedik el magukat a Liu testvérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-igy-engedik-el-magukat-a-liu-testverek.htmlAz olimpiai bajnok Liu testvérek szigorú, kimért életüket ismerhették eddig a nézők, ám most az Ázsia Expresszel a mindennapi, hétköznapi életükbe is betekintést nyerhetünk. A Life.hu a Kandy tetején, egy medencében interjúzta a rövidpályás-gyorskorcsolyázás legprofibb versenyzőit, ahol többek közt a viselkedésükről esett szó. TV + SztárokOrigoMa eldőlhet Aurelio sorsa: a bíróság ítéletet hirdethet az emberrablási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-ma-eldolhet-aurelio-sorsa-a-birosag-iteletet-hirdethet-az-emberrablasi-ugyben.htmlCsütörtökön folytatódik a bíróságon Aurelio emberrablási ügye: akár döntés is születhet. TV + SztárokOrigoPárkapcsolatáról vallott Cynthia Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-parkapcsolatarol-vallott-cynthia-dictator.htmlA Varga Viktorral való bonyolult párkapcsolata után révbe ért Cynthia Dictator. Azt mondja, még sosem volt ilyen boldog, mint most.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.