Talajmenti fagyok várhatóak már a jövő héten

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koponyeg.hu előrejelzése lehűlést és talajfenti fagyokat ígér már a jövő hétre. 

Hétfő

Napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de zápor, zivatar csak elszórtan alakul ki. Az ÉNy-i szél megélénkül. 23 és 29 fok közé melegszik a levegő.

Kedd

Megerősödő ÉNy-i széllel, főleg DNy-on és ÉK-en záporokkal, zivatarokkal markáns hidegfront éri el hazánk térségét. A hőmérséklet még 24 fok körül alakul.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

Szerda

DNy-on tartósan borús maradhat az ég, és több helyen eshet az eső. Az ország többi részén csak futó záporok fordulnak elő. Sokfelé lesz erős, olykor viharos az ÉNy-i szél. 14 és 20 fok közé hűl a levegő - a tartósan esős DNy-on lesz a leghűvösebb.

Csütörtök és péntek

Változóan felhős, nagyrészt napos, száraz időre van kilátás. Reggelente megjelenthetnek az első talajmenti fagyok, hiszen 2m-es magasságban mindössze 4-10 fok valószínű. Délutánonként is hűvös lesz: mindössze 14-19 fok ígérkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.