Túl hangosan hallgatták a zenét a HÉV-en

zene balhé tömegközlekedés HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem egymásnak esett két társaság a HÉV-en, mert az egyik csapat túl hangosan hallgatta a zenét.

A tömegközlekedési eszközön érte kellemetlenség a Bors egyik olvasóját. Péter azt írta a lapnak, hogy a HÉV-en utazott, maikor egy nagyobb társaság hangosan bömböltetni kezdte a zenét. Többen is kérték őket, hogy halkítsák lejjebb, ők azonban nem tettek eleget a kérésnek.

Ordíttatták tovább a zenét. Nem érdekelte őket, hogy több utast is zavart a ricsaj. Munkából mentem haza, nem voltam erre kíváncsi, nézeteltérés és morgolódás lett a vége" – fakadt ki az olvasó.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

A lap utánajárt, és kiderült, a MÁV-HÉV Üzletszabályzata szerint nem szabad a tömegközlekedési eszközökön túl hangosan hallgatni a zenét.

Tilos a járműveken és a HÉV utasforgalmi területein rádió vagy egyéb hangot adó készüléket olyan hangerőn hallgatni, működtetni, amely a többi utast zavarja."

Caramel és felesége, Szilvi újra boldog: kislányuk, Szofi egyre jobban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-caramel-es-felesege-szilvi-ujra-boldog-kislanyuk-szofi-egyre-jobban-van.htmlNagy a boldogság Caramel családjában: a kis Szofi meggyógyult és immár egy közös nyaralásra is el tudtak utazni a tengerhez. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo63 éves lett David Copperfieldhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-63-eves-lett-david-copperfield.html63. születésnapját ünnepli David Copperfield. TV + Sztárok--Ők lehetnek Meghan és Harry kisfiának keresztszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20190916-ok-lehetnek-meghan-es-harry-kisfianak-keresztszulei.htmlKiderült, kik lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának, Archie-nak a keresztszülei. TV + Sztárok--Kylie Jenner teljesen pucér: mindössze egy átlátszó kék kendő fedi a testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kylie-jenner-teljesen-pucer-mindossze-egy-atlatszo-kek-kendo-fedi-a-testet-foto.htmlKylie Jenner egyre bevállalósabb. A sztármami ezúttal mindössze egy teljesen átlátszó kék kendőt húzott magára.TV + Sztárok--Hajókázással töltötte a hétvégét Sebestyén Balázs és családja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-hajokazassal-toltotte-a-hetveget-sebestyen-balazs-es-csaladja-foto.htmlIrigylésre méltó hétvégén van túl Sebestyén Balázs, aki családjával a Dunán töltötte el a napsütéses őszi napokat.TV + SztárokOrigoEgy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20190916-egy-korabbi-buntetes-miatt-kerult-majdnem-bortonbe-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egyik-tagja.html2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.