Balhéba keveredett Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi: a Balatonnál történt

Forrás: Instagram/bardosikuzdosportakademia -
Bárdosi Sándor balhé Növényi Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sanyi és Növényi Norbi a A helyettesítők című műsorban ismét hozta a formáját. A két jómadár ezúttal vicibicajok kölcsönzésébe segített bele, miközben egy hatalmas csínytevést is elkövettek.

Újabb munkakörben próbálta ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. A cimborák ezúttal a Balatont vették célkeresztbe, hogy vízibicikli-kölcsönzőkként álljanak helyt a szezon végén. Bárdosi, mint minden munkavégzés előtt, ezúttal is a finom falatokkal kezdte a munkára való hangolódást. „Bárhova megyünk, nekem ennem kell. Csak akkor tudok jól dolgozni, ha tele a hasam. Még jobb lenne, ha utána lepihenhetnék, de itt nincs megállás. Folyamatosan jönnek a járművekért" – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban az egykori élsportoló, aki Növényivel közösen felelevenítette gyerekkori csínytevéseit.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egy kisborjút segítettek a világra Forrás: Instagram/bardosikuzdosportakademia

„Itt szépen elmondjuk, hogy a vízibiciklikkel ne menjenek a bóján kívülre. Gyerekként mi ezt meg se hallottuk, még be is borítottuk a vízibiciklit. Minden rosszaságban benne voltam, nagymamám porszívócsövét is elcsórtam, sötétedés után azzal mentünk ki a partra, belekiabáltunk, utánozva a vaddisznók hangját. Visítva röhögtünk, mikor láttuk, hogy a parton ülő horgászok mennyire megijedtek. Volt, hogy csókolózó párocskákhoz léptünk oda, hogy van-e erre engedélyük. Úgy elhajtottak minket, hogy nem győztünk futni. Az én időmben örültem, ha aznap nem hagytak helyben egy-egy ilyen szemtelenkedésem miatt" – emlékezett vissza Bárdosi, akihez hasonlóan Növényinek is volt néhány balatoni húzása, gyerekkorában.

Kiszúrtuk a horgászokat a nádas mellett, odalopóztunk és elvágtuk a zsinórt. Amikor kapás volt húzta volna szegény horgász, de nem tudta, mert két darabban volt a zsinór" – mondta Növényi Norbert, akinek nem telt eseménytelenül a Bárdosival közös műszak.

Balázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Kim Kardashian anyját kórházba kellett szállítani: saját testőrei támadtak ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kim-kardashian-anyjat-korhazba-kellett-szallitani-sajat-testorei-tamadtak-ra.htmlKris Jennert lánya testőrei támadták meg és teperték a földre. A sztárnagyi megsérült és kórházba kellett szállítani. TV + SztárokOrigoRomantikus fotót osztott meg Vasvári Vivien: újra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-romantikus-fotot-osztott-meg-vasvari-vivien-ujra-ratalalt-a-szerelem.htmlKözösségi oldalán mutatta meg Vasvári Vivien, hogy mivel lepték meg. Ezt a fajta kedvességet pedig nyilvánvalóan egy úriembernek köszönheti.TV + SztárokGalambos Lajos nem akar évekig tárgyalásra járni: elfogadná a felfüggesztettethttp://www.life.hu/sztarok/20190920-galambos-lajos-nem-akar-evekig-targyalasra-jarni-elfogadna-a-felfuggesztettet.htmlLagzi Lajcsi a felmentő ítéletben bízik, de nagyon megviselik a tárgyalások, így ha felfüggesztett börtönt ajánlanának neki, elfogadná. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-csilla-davidka-sirjanal-talalkozhatott-nagyobbik-gyermekevel-lacikaval.htmlL.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. TV + Sztárok--Tápai Szabina megmutatta, hol szoptatott nyilvánosan - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-tapai-szabina-megmutatta-hl-szoptatott-nyilvanosan.htmlTápai Szabina ott szoptatja meg gyermekét, ahol a kicsi megéhezik, meg is örökített egy ilyen esetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.