Weisz Fanni tökéletes ajándékot kapott férjétől: Balira utaznak

Forrás: Weisz Fanni, Instagram -
Hajmásy Péter Weisz Fanni ajándék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és férje házassága két éve tart és a családi viszályok ellenére is boldogan élnek egymás mellett.

Fanni a minap ünnepelte meg születésnapját, férjétől pedig tökéletes ajándékot kapott. Mindenki ilyen romantikára vágyik.

Weisz Fanni Forrás: Weisz Fanni, Instagram

"Általában nem kell ahhoz születésnap, hogy megajándékozzuk egymást, de most konkrét alkalom volt rá. Igyekeztem nagyon boldoggá tenni Fannit. Már ébredés után kapott egy kis apróságot tőlem. (...) Egész nap megállás nélkül pittyegett Fanni telefonja. Anyukája is felköszöntötte... Úgy láttam, leginkább az tette boldoggá, hogy ilyen sok barátja gondolt rá ezen a napom. Este elvittem Fannit egy szép helyre vacsorázni. Ott tudta meg, hogy elutazunk Balira. Ez volt az én ajándékom neki "- mesélte a meglepetést Fanni férje, Péter a Ripostnak.

Demcsák Zsuzsa elárulta az igazságot: így jött össze indiai párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-demcsak-zsuzsa-elarulta-az-igazsagotigy-jott-ossze-indiai-parjaval.htmlDemcsák Zsuzsa végre elárulta, hogyan jött össze igazából indiai szerelmével.TV + SztárokOrigoNyíltan beszél tragédiáiról Balázs Andi: sok szerettét elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190922-nyiltan-beszel-tragediairol-balazs-andi-sok-szerettet-elveszitette.htmlBalázs Andrea színésznő mindig jókedvű és mindnekihez van egy kedves szava. Ki hinné, hogy hatalmas fájdalommal a szívében él.TV + SztárokOrigo9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-9-kilos-babat-hozott-a-vilagra-egy-brit-no-termeszetes-uton.htmlHihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.TV + Sztárok--Ezért nem jár kirándulni Csonka András: tart a kullancsoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-ezert-nem-jar-kirandulni-csonka-andras-tart-a-kullancsoktol.htmlCsonka Bandi inkább a passzív kikapcsolódási formákat kedveli. Bár sokat utazik, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.TV + Sztárok--Galambos Lajos a felfüggesztett büntetést is vállalná, azért, hogy ne kelljen börtönbe menniehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-galambos-lajos-a-felfuggesztett-buntetest-is-vallalna-azert-hogy-ne-kelljen-bortonbe-mennie.html4 éve tart Galambos Lajos gáz- és áramlopási ügye. A zenész belebetegedett a perbe, már a felfügesztett börtön is vállalná. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁzsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190922-halalra-remult-demcsak-zsuzsa-ez-ijesztette-meg-video.htmlDemcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.