Az Ázsia Expressz 2.-ben megélt fájdalmáról és félelméről mesélt Kandász Andrea

Thaiföld Kandász Andrea Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa társa, Kandász Andrea a Blikknekmesélt a műsor alatt átélt legnehezebb napjairól.

"Van egy enyhe gerincferdülésem, szinte minimális, de éppen elég ahhoz, hogy ha rosszul emelek, begyullad a derekam. Becsípődik az ideg, és akkor napokig ellátásra szorulok, mert mozdulni nem bírok. Szerencsére nem történik meg gyakran, de amikor az utolsó indiai hajsza feladatban meg kellett emelni azt a faládát, rettegtem attól, hogy bekövetkezik a baj."

Ázsia Expressz tv2

"Akkor utaztunk át Thailföldre, és a repülőút sem tesz jót egy ilyen sérülésnek. Biztos fel is kellett volna adnom a versenyt" – emlékezett vissza a tévés, aki az első thaiföldi feladat során hamar megfeledkezett a derekáról. Egy barlangban kellett szembenéznie denevérekkel, amiktől kiskora óta retteg.

"Az a rémálmom, hogy belerepülnek a hajamba és széttépik. Emellett nehezítette a helyzetet az is, hogy a lábunk alatt óriás méretű csótányok rohangáltak, és persze, itt sem maradt el az emelés, így tényleg csoda, hogy nem gyulladt be a derekam!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.