Sas József felesége kimondta a fájó igazságot férje állapotát illetően

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség stroke Sas József kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja még arról számolt be felesége, hogy bár Sas József teste szinte magatehetetlen, szellemileg teljesen friss. Most azonban kimondta a fájó igazságot férje visszatérésével kapcsolatban.

"Adná az Isten, de erre csekély esélyt látok. Szinte kizárt, hogy Józsi visszatérjen a kabaréba. A férjemet a közönség iránt érzett végtelen szeretete hajtja, de be kell látni, hogy nincs jól. Szinte teljesen magatehetetlen, a teste feladta a szolgálatot. Ez egy szörnyű betegség, ráadásul esetében még bonyolultabb a helyzet, hiszen két oldali agyvérzése volt" - nyilatkozta a művész felesége.

Sas József imádta a színpadot Forrás: MTI/Kollányi Péter

" A javulásában az sem segít, hogy már elmúlt 80 éves. Nyilván optimisták vagyunk és minden napot igyekszünk derűvel megélni, de mi már nem a kabaréra, hanem egy nyugodt, csendes nyugdíjas életre szeretnénk berendezkedni" - mondta a Ripostnak Zsuzsa asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.