Janicsák Veca vallomása: „Szerelemből házasodtam, nem számításból!"

házasság őszinteség szerelem Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca érdek Ábel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz 2. döntőse, Janicsák Veca a Best magazinnak, ezen belül Várkonyi Andreának őszintén mesélt a családjáról, házasságáról, kislányáról, és édesapjával való viszonyáról.

Janicsák Veca hírnevének nem tett jót az Ázsia Expressz 2., legalábbis a nézők így látják. Az énekesnő viszont egészen mást gondol erről. Úgy érzi, a műsor megerősítetette Ábellel való kapcsolatát.

"Az, hogy adott szituációkban párok összevesznek, szerintem teljesen emberi dolog, attól még lehetnek tökéletes pár. Ha valaki azt mondja, még sosem veszett össze a másikkal, vagy soha nincs közöttük ellentét kiélezett helyzetekben, az alighanem nem mond igazat"

– kezdte a lapnak Janicsák Veca, aki elárulta, Ábelt sokáig az zavarta, hogy ő jobb anyagi kondíciókkal rendelkezik.


„(...) Az anyagi dolgokkal járó felelősségvállalás, amiben, azt gondolom, türelmes társ voltam. Szerelemből házasodtam, nem számításból, és Ábel még nem ért el a munkájában arra a szinte, ahova én, emiatt kevesebbet is keresett"

– árulta el az énekesnő.

Veca gyermekükről, Emmáról is beszélt, és a szakításuk is szóba jött, hiszen kislányuk születése után másfél évvel tartottak egy szünetet kapcsolatukban.

"Egy-két hónap volt talán, olyan tanító jellegű szakítás volt az... Nagyon fiatalok voltunk, másrészt felgyülemlett egy-két olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A saját mumusaival az ember csak maga tud megküzdeni, és ez Ábi esetében sem volt másképp."

További részletek a ma megjelent BEST magazinban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.