Rátonyi Krisztina műsorvezető Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Család-barát (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie és Rátonyi Kriszta lettek a Család-barát új műsorvezető-párosa.

Október 10-től új műsorvezető párossal bővül a Család-barát: az izgalmas feladat Rátonyi Krisztának és Fehérvári Gábor Alfrédnak, azaz Freddie-nek jutott. Ők ketten már összeszokott párosnak számítanak, hiszen együtt vezették A Dalt és közvetítették az Eurovíziós Dalfesztivált. Már alig várják, hogy most egy beszélgetős műsorban is kipróbálják magukat.

Örülök, hogy Kriszta lesz mellettem: ismerjük, megértjük egymást és jól is működünk együtt. Régóta vágytam egy ilyen jellegű kihívásra. Számomra új ez a szituáció: sorra jönnek a különböző témák és vendégek. Másképp kell készülni egy beszélgetős műsorra, mint például A Dalra, hiszen jóval nagyobb hangsúlyt kap a moderálási készség. Fontos, hogy végig ott legyek fejben, érdemben kérdezni tudjak. Ehhez pedig ismerni kell a beszélgetőtársat és megtalálni a közös hangot. Minden témára nyitott vagyok, kíváncsian várom!" – nyilatkozta Freddie a Blikknek.

Freddie és Rátonyi Kriszta összeszokott páros Fotó: Csudai Sándor/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.